Doua noi credite ipotecare la Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai doua produse noi. Este vorba despre doua credite de tip punte, destinate achizitionarii sau construirii de imobile, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Primul dintre cele doua produse, creditul de nevoi personale cu garantie reala Spatios, se acorda persoanelor fizice care detin deja o locuinta si doresc, pentru mai mult comfort, achizitionarea sau construirea unei alte proprietati imobiliare.

Imprumutul se acorda in RON, EUR sau CHF, pe o perioada de maximum doi ani iar suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (imobilul detinut de beneficiar).

Dobanda aferenta imprumutului este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate, in functie de optiunea clientului.

Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, suma fiind obtinuta din vanzarea imobilului detinut de client anterior obtinerii creditului.

Acest tip de imprumut aduce beneficiarului avantaje clare, derivate din faptul ca sumele platite lunar de acesta sunt reduse, fiind formate doar din comisionul de administrare si dobanda, daca s-a optat pentru plata lunara a acesteia.

Credit pentru cei care vor sa construiasca imobile pentru a le vinde

Creditul ipotecar Cartier se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii.

Creditul se acorda in RON, EUR sau CHF, perioada maxima de acordare fiind stabilita conform datei de finalizare a constructiei, inscrise in proiectul de executie, fara a depasi 2-3 ani.

Suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (teren detinut si imobilul care urmeaza a fi construit).

Dobanda este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate, in functie de optiunea clientului.

Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, la sfarsitul perioadei de creditare.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale noului produs deriva din faptul ca nu este necesar ca beneficiarul sa detina un imobil care sa fie ipotecat pentru obtinerea finantarii.

Mai mult chiar, in cazul in care beneficiarul este deja proprietarul unui teren, acesta poate constitui o parte importanta a contributiei proprii pentru realizarea proiectului rezidential. Pentru rambursarea creditului, beneficiarul poate utiliza suma provenita din vanzarea imobilelor construite.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu