Dobanzi promotionale la creditele de nevoi personale acordate de CEC Bank

CEC Bank derulează o campanie promoțională prin care creditele de nevoi personale cu dobândă fixă sunt disponibile cu o dobândă redusă. Astfel, în locul dobânzii fixe standard de 10,4% pe an, pentru creditele contractate până la 5 august, clienții vor plăti, pe toată durata creditului, o dobândă redusă cu până la 3,4 puncte procentuale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Creditele de nevoi personale pot fi contractate prin rețeaua teritorială CEC Bank, dar și 100% online, cu aprobare rapidă și virarea banilor în circa o oră, prin magazinul virtual CEC_In.

CEC Bank a lansat fluxul de acordare a creditelor online la sfârșitul lunii ianuarie și, în prezent, acest canal generează un volum de credite noi comparabil cu volumul cumulat al celor mai mari trei unități teritoriale.

Rata dobânzii fixe pentru creditul de nevoi personale CEC Bank este între 7% și 8% pe an, în funcție de profilul de risc, pentru clienții care-și încasează veniturile la CEC Bank, respectiv de 8,49% pentru clienții care nu-și încasează veniturile prin bancă.

Banca nu percepe comision de analiză, iar comisionul de administrare este de 20 de lei, lunar. Suma maximă ce poate fi împrumutată este de 90 000 de lei.

În cazul unui credit de 50 000 de lei, pe 5 ani, contractat de un client cu bonitate financiară, care se va încadra la o rată a dobânzii de 7% pe an și care își încasează veniturile la bancă, rata lunară va fi de 1 010 lei, mai mică cu 82 de lei decât rata rezultată din aplicarea dobânzii standard, de 10,4%.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu