Cum inchid cardul la banca Paribas?

reclamatie BNP Paribas

"Soția a lucrat la Polonia unde și-a făcut cont la banca Paribas. Cind a trebuit să se întoarcă acasă la Moldova , ea a dorit să închidă contul și să lichideze cardul, dar ei i sa spus că cardul se întreține gratis de aceia poate pleca acasă fără de al lichida.

Acasă însă au început a veni lunar înștiințări de necesitate de a plăti comisioane, și timp de un an sa ridicat sima la 15 euro. Acuma nu știm ce e de făcut,oare chiar trebuie de dus la bancă și de rezolvat?"

RASPUNS

Stimate domn,

Banca probabil ca a informat-o gresit pe sotie sau nu i-a oferit informatia completa. Este posibil ca acele comisioane sa nu fie pentru card, ci pentru cotul aferent cardului sau pentru aplicatia de pe telefon pe care poate vedea cati bani are pe card.

Banca Paribas ar fi trebuit sa o avertizeze ca nu exista comisioane pentru card, insa exista alte comisioane, pentru cont sau alte servicii bancare.

De aceea, sfatul meu este sa trimiteti o reclamatie la banca Paribas, prin e-mail, in care sa va plangeti de informarea deficitara cu privire la costurile cardului si sa cereti anularea comisioanelor si inchiderea contului.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la Paribas.

Cu stima,

Vasile Pop Coman

jurnalist

Ghiseulbancar.ro


Reclamatiibanci.ro

Taguri:

Alte stiri

1 comentarii

T
29 Jul 2023

Multumim mult pentru elucidarea directiei de re rezolvare a problemei.

Posteaza un comentariu