CSA a retras autorizatiile a sase firme de asigurari

Intr-un comunicat de presa al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor se arata urmatoarele:



In conformitate cu prevederile normelor privind actualizarea limitei minime a capitalului social varsat al asiguratorilor, puse in aplicare prin Ordinul nr.3109/2004, modificate si completate ulterior prin Ordinul nr.3105/2005, societatile de asigurare aveau obligatia ca, pana la data de 31 decembrie 2005, sa isi actualizeze capitalul social varsat pana la urmatoarele valori:

a) 5.000.000 lei noi, pentru activitatea de asigurari generale, exceptand asigurarile obligatorii;

b) 8.000.000 lei noi, pentru activitatea de asigurari generale;

c) 8.000.000 lei noi, pentru activitatea de asigurari de viata;

d) suma valorilor prevazute la lit. a) si c) sau b) si c), dupa caz, in functie de activitatile de asigurare desfasurate.



Reunit in sedinte in datele de 18 si 19 ianuarie 2006, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a analizat documentatiile intocmite de directia competenta din cadrul Comisiei cu privire la societatile de asigurare care nu s-au conformat prevederilor privind majorarea capitalului social varsat si inregistrat la Oficiul Registrului Comertului pana la nivelul minim corespunzator obiectului de activitate autorizat si a luat urmatoarele hotarari:



1. Retragerea autorizatiilor de functionare ale urmatoarelor societati:

• ABG Insurance S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.212/30.01.2006;

• Mediterranea Assicurazioni S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.213/30.01.2006;

• Mondial Assurances S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.214/30.01.2006;

• Nationala Companie de Asigurari si Reasigurari S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.215/30.01.2006;

• Omniasig Addenda S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.216/30.01.2006;

• Provitas S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.217/30.01.2006.



2. Retragerea autorizatiilor de desfasurare a activitatii de asigurari de viata pentru urmatoarele societati, la cererea acestora:

• NBG Asigurari S.A. (denumire anterioara: Alpha Insurance Romania S.A.) – hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.219/30.01.2006;

• Asito Kapital S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.220/30.01.2006;

• Carpatica Asig S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.221/30.01.2006.



3. Retragerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de asigurari de viata a societatii:

• Certasig – Societate de Asigurare – Reasigurare S.A. - hotararea Consiliului fiind transpusa in Decizia nr.113.218/30.01.2006.



Societatile de asigurare mentionate la punctele 2 si 3 raman autorizate sa desfasoare activitatea de asigurari generale.



Conform prevederilor legale, precum si ale deciziilor mentionate mai sus, societatile de asigurare in cauza au obligatia de a proceda la efectuarea transferului de portofoliu de contracte de asigurare din categoria/categoriile de asigurari pentru care s-a retras autorizatia.



Deciziile mentionate mai sus au fost transmise societatilor de asigurare in cauza, precum si Monitorului Oficial, in vederea publicarii. Impotriva acestor decizii, societatile de asigurare in cauza pot face plangere la Curtea de Apel, in termen de 30 de zile de la comunicarea acestora. Potrivit art.40 alin.2 din Legea nr.32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, plangerea adresata Curtii de Apel nu suspenda pe timpul solutionarii acesteia executarea deciziei CSA. Prin deciziile emise, societatilor de asigurare mentionate mai sus le-a fost adus la cunostiinta dreptul legal pe care il au de a face plangere.



In ultimele zile, presedintele CSA a avut o serie de consultari cu membrii Consiliului CSA in ceea ce priveste aplicarea prevederilor legale in situatia societatilor carora li s-a retras autorizatia de functionare si care au fost constituite, la timpul respectiv, ca societati de asigurare conform legii in vigoare.



In urmatoarele zile va avea loc un Consiliu care va hotari, in conformitate cu prevederile legale si potrivit atributiilor conferite de lege, care va fi tratamentul aplicat societatilor carora le-a fost retrasa autorizatia de functionare, inclusiv posibilitatea reacordarii acestei autorizatii numai dupa indeplinirea conditiilor legale, se mai arata in comunicatul CSA.



Date de contact Comisia de Supraveghere a Asigurarilor

Telefon centrala: 316.78.80; 316.78.81; 316.85.87

E-mail: office@csa-isc.ro

www.csa-isc.ro

Alte stiri

23 comentarii

stefanescu cristina
30 Jun 2010

Buna ziua!As dori sa fac o reclamatie la dvs.Este vorba despre firma de Asigurari Carpatica,care de 3 luni imi plimba dosarul si se pare ca mai dureaza.Inainte de a-i da in judecata,as dori sa fac o plingere la dvs deoarece am auzit de la cunostinte ca sunteti foarte prompti.Pe scurt povestea mea este:in ziua de 08.04.2010 copilul meu Stefanescu Radu a fost implicat intr-un accident rutier cu masina proprietatea mea,marca Alfa Romeo B-41-GVN.Din investigatii vinovat a fost celalalt sofer,care s-a ales si cu o rana usoara la cap.S-au facut demersurile stiute:declaratii politie,constatator firma de asigurare.De atunci au trecut 3 luni si zilnic aflu ca mai trebuiesc fel de fel de hirtii si hirtiute ba de la criminalistica,ba declaratii ale vinovatului,ba copii dupa asigurarea acestuia,etc.Este strigator la cer ce mi se intimpla!Vinovatului i s-a retinut permisul 3 luni,o sa si-l scoata curind,masina si-a reparat-o avind CASCO,iar eu,nevinovata,stau cu un maldar de fiare in curte,platesc rate la banca pentru creditul facut ca s-o achizitionez(in urma cu 5 luni am cumparat-o),a trebuit sa inchiriez o masina deoarece locuiesc in afara Bucurestiului si nu pot merge acasa fara masina.In urma cu o luna si jumatate firma de asigurari mi-a spus ca s-au pierdut pozele de la prima constatare si s-a facut o noua constatare,noi poze si...NOI nervi.Va rog insistent,ajutati-ma sa-mi rezolv aceasta problema!Cind se implinesc cele 90 de zile de la intocmirea dosarului de daune,voi da in judecata firma de asigurari CARPATICA cerind daune morale si materiale,deoarece eu mi-am transportat cu platforma la domiciliu masina,eu am dus-o tot cu platforma la SERVICE pentru o constatare mai amanuntita.Mentionez ca masina nu mai functioneaza,are multe avarii la motor,iar capota,aripile si usile sunt avariate in proportie de 90%.Masina nu poate fi incuiata,deci a trebuit sa o securizez pentru a fi salvata de vandalizare.De aproape 3 luni platesc la o firma de inchirieri auto o masina pentru a ma deplasa.Va multumesc anticipat si pentru o mai credibila abordare va dau nr.dosarului de daune:RA 1657/10 si numarul meu de telefon:0732.367.621

RatiÃ…? Aurelian
22 Nov 2010

Bun ziua. Am de facut o reclamatie la dvs. fata de societatea de asigurari Carpatica. Numarul dosarului deschis la ei este:RA 3464B10. Nr. telefon reclamant: 0765416738. Motivul deschiderii dosarului: pe 01.08.2010 am fost acrosat de un autoturism condus de numitul Paraschiva Petre Adrian care nu mi-a acordat prioritate. Am facut constatare amiabila iar Carpatica m-a declarat parte vatamata dupa cercetarile efectuate. Motivul reclamatiei: dupa o asteptare de patru s[ptamani nu am primit telefonul asteptat de la Carpatica motiv pentru care m-am deplasat la sediul firmei. Acolo mi sa spus ca dosarul se afla la Sibiu in cercetari si ca ma suna ei intr-o saptamana. Bineinteles ca nu m-au sunat si a trebuit sa ma duc la ei .Dupa doua luni de staruinte si rugaminti la firma lor au concluzionat ca sunt parte vatamata dar ca polita de asigurare a vinovatului deschisa la Carpatica este anulata si nu imi pot primi banii. I-am rugat sa-mi spun[ motivul anularii si data anularii politei si uita asa s-au implinit trei luni si doua zeci si doua de zile in care mi se spune sa stau linistit ca problema mea se va solutiona cumva, dar fara sa primesc vre un raspuns telefonic , verbal sau in scris .Sunt ignorat total de aceasta societate de asigurari care probabil merge pe principiul ca nu imi cunosc drepturile fapt pentru care apelez la bunavointa dumneavoastra pentru a ma ajuta sa gasesc o rezolvare la problema mea. Va multumesc anticipat.

Ratis Aurelian
22 Nov 2010

nume corect.

vefa danec
15 Dec 2010

buna ziua,as dori sa fac si eu o reclamatie in legatura cu firma de asigurari carpatica;In data de 25.11.10 am fost acrosat in stationare de autoturismul vw golf cu numarul de inmatriculare CT.08.NAJ din comuna CUMPANA judetul CONSTANTA propietar fiind ZORILA ASILICA VASILICA .Ma numesc VEFA DANEC din comuna CUMPANA si detin un autoturism vw caddy cu numarul de inmatriculare CT.77.LEI numarul dosarului deschis la ei este RA1748CT10.CU TOTII suntem total ignorati de aceasta societate de asigurari

luca
13 Jan 2011

Daca vreti sa va-ntepati asigurativa la BCR

sava ionel
18 Jan 2011

a-si dori sa primesc un raspuns cu privire la plangerea mea din data de 10-01-2011 inregistrata cu nr RO-5857

SAVA IONEL
18 Jan 2011

Pana nu primesc un raspuns de la voi (csa) nu pot sa merg la opc /asa mi-au zis ei de acolo.Plangerea mea e pe numele sava ionel cu nr RO-5857

badauta catalin
18 Jan 2011

(dosar dauna nr...RA5423B10...In data de 29 noiembrie 2010 am fost lovit in spate la o trecere de pietoni.deci este cel mai simplu accident posibil,am franat la trecerea pietonala iar cel din spate a franat si el dar cam tarziu fiind prea aproape de mine ma lovit in spate avariindu mi bara.Dupa ce am deschis dosarul de dauna la CARPATICA am asteptat 2 saptamini un raspuns, acesta nu a venit .Dupa multe telefoane si drumuri la sediul Carpatica a venit si raspunsul (dupa 40 zile),dosar respins,motivul...ca accidentul nu se justifica din punct de vedere dinamicin conditiile prezentate de cei implicati in eveniment.Va rog insistent sa studiatii dosarul si sa-mi trimiteti un raspuns cat mai repede posibil deoarece intentionez sa dau compania Carparica si nu numai in judecata daca raspunsul este acelasi.CUM DE MAI PERMITETI ACESTEI COMPANII SA FUNCTIONEZE CAND SE VEDE CLAR DIN TOATE RECLAMATIILE DE PE FORUMURI CA-SI BAT JOC DE PAGUBITI.CHIAR NU PUTETI FACE NIMIC SA OPRITI ACESTE INFRACTIUNI PENTRU CARE NOI SUNTEM OBLIGATI SA PLATIM? VA MULTUMESC. TEL.RECLAMANT 0722.627.188.

doxa ionut
19 Jan 2011

buna ziua va rugam din suflet sa ne ajutati cu aceasta firma de asigurari..CARPATICA...ESTE O FIRMA CARE FACE JAF LA DRUMUL MARE NU DA DRUMU LA DOSARE ,NU PLATESTE TE IGNORA PE FATA.....unde mai pui fac o mare ilegalitate ma trimite pe mine pagubit sa aduc de acasa asiguratul lor sub pretextul ca nu-mi deschid dosarul de dauna....ce putem face ?????????AJUTATINE

Pahontu Constantin
11 Feb 2011

Buna ziua as vrea sa fac fac si eu o RECLAMATIE catre societatea de Asigurari Carpatica. Ma numesc Pahontu Constantin din Videle si am o masina Fiat Albea. In ziua de 03.01.2011 avand masina oprita inafara carosabilului am fost implicat intr-un accident fiindu-mi lovita masina de catre o masina LOGAN in partea stanga spate fiind-ui sparta bara. M-am inteles cu cel vinovat de accident sa facem pe cale amiabila. Ne-a completat formularul un domn de la Carpatica la Videle care habar nu avea dand tot timpul telefon sa intrebe ce sa completeze in formular. Mi-sa spus sa sun la Carpatica Asigurari Alexandria pentru a ma programa sa venim cu masinile si formularul pe cale amiabila. Am mers pe data de 06.01.2011 la firma de asigurari Carpatica Alexandria si s-a deschis dosar R.A.0002TR.11 de daune de catre domnul inspector Zuate Bogdan. S-a facut poze la ambele masini , masinile fiind pe plan drept. Dupa aceea domnul inspector mi-a spus ca o sa primesc un raspuns cam intr-o saptamana. Dupa circa doua saptamani am primit prin telefon un raspuns de la domnul inspector de la daune ca mi-sa respins dosarul pe motiv ca nu corespundea lovitura de la FIAT ALBEA cu lovitura de la LOGAN. Cand s-au facut pozele si masuratorile pentru dosar la ambele masini nu mi-sa spus ca ar fi o diferenta intre lovitura de la FIAT si lovitura de la LOGAN. Eu as fi specificat ca masina mea FIAT era oprita inafara carosabirului si era o diferenta intre inaltimea soselei si inaltimea acostamentului. Deci asta s-ar explica diferenta intre lovitura de la FIAT si lovitura de la LOGAN. Am cerut o noua expertiza la fata locului chemand de la Carpatica Asigurari Alexandria un domn inspector pentru a face o noua expertiza. A venit pe data de 22.01.2011 la Videle un alt domn inspector de la Carpatica Asigurari Alexandria pentru ca intre timp s-au schimbat pentru a face reconstituirea accidentului. Domnul inspector a facut masuratori si poze la ambele masini exact cum s-a intamplat accidentul si au corespuns lovitura de la FIAT cu lovitura de la LOGAN. Dupa efectuarea expertizei a doua la locul faptei mi-sa spus de catre domnul inspector de la Asigurari Carpatica ca o sa fiu anuntat in circa o saptamana. Dupa circa doua saptamani mi-sa comunicat telefonic de catre domnul inspector de la Carpatica Asigurari Alexandria care facuse a doua expertiza la locul faptei ca mi s-a respins din nou dosarul pe motive neintemeiate si nu mai era nici-o indoiala ca nu ar corespunde lovitura de la FIAT cu lovitura de la LOGAN. Va rog anticipat sa ma ajutati si pe mine in vreun fel,MULTUMESC.

georgel pascu
11 Feb 2011

buna ziua,fac aceasta sesizare in vederea solutionarii dosarului EJ nr 00100768 intocmit la data de 22 12 2010 pe numele PASCU GEORGEL la compania de asigurari EUROINS BRAILA. deja suntem in data de 11 02 2011 si nu am primit nici un raspuns de la aceasta firma de asigurari daca ma puteti indruma intrun fel cum pot solutiona acest caz. CU STIMA SI RESPECT GEORGEL PASCU

Pahontu Constantin
11 Feb 2011

Numarul meu de telefon: 0730093702. As vrea un raspuns telefonic daca se poate. Numar dosar : R.A.0002TR.11. Va multumesc anticipat.

vlada nicolae alexandru
14 Feb 2011

pe 23 decembrie 2010 am fost lovit de sarbu valentin an partea dreapta a masini el avand asigurarea la astra am dus masina an service s.c.auto porand s.r.l si am asteptat cam o luna sa faca costatarea au facut-o cei de la astra si miau zis ca suma maxima de reparatie la service este de 5000 lei si dupaceia cei de la service mau sunat si mi-au spus ca nu acopera suma data de astra reparatia daca vreau cu acordul meu sa suport restu de reparati adica suma de vro 7000 lei si am cerut la constatator sa o fac an regie proprie si mi-au dat suma de 3770 lei si leam spus cum e posibil aceasta suma asa mica eu avand un daewoo cielo care an 2008 am dat 2700 euro numarul de dosar este aa1011da000834 var rog din tot sufletu spuneti si mie cum sa fac sami recuperez o parte din bani sau sami repare masina nr meu de tel 0765233666 vva rog sunatima sa ma lamuriti va multumesc anticipat.

ANGELIN SARACILA
17 Feb 2011

Buna ziua,as dori sa depun o reclamatie impotriva sc.astra sa care refuza sa imi repare masina. Pe scurt iata faptele,pe data de 15 02 2011 am fost acrosat in apropierea localitatii oprisenesti de auto br-20-new si am fost scos de pe carosabil pe campul aflat cu aproximativ 1m sub nivelul soselei unde m-am rasturnat,am fost la astra deoarece acolo era asigurata masina celui care m-a lovit unde am dat declaratii cum s-a intamplat evenimentul. De acolo a inceput circul initial astra sa refuzand sa imi repare masina pe motiv ca este paguba prea mare si mi-a sugerat sa imi acorde suma de 7000 lei ptr a o repara in regim propriu cu piese de la dezmembrari altfel amenintand ca imi da dosarul la frauda si trebuie sa astept dupa aia 3 luni raspunsul.Tinand cont ca masina este taxi si este singura sursa de existenta am mers pe ideea sa o repar asa doar sa ies mai repede pe traseu ptr ca dupa ce m-a anuntat ca in 10 zile voi primi banii acum sa imi spuna ca dosarul mai este retinut inca o data ptr carcetari,asta dupa o luna de la inceperea actelor.Respectuos va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ptr a imi repara masina caci eu alta sursa de venit nu am si astra doar isi bate joc de mine refuzand sa rezolve dosarul.Mentionez ca nr dosarului est BR1011DA000102 si auto marca logan este proprietatea sc pertax sa.VA MULTUMESC ANTICIPAT si astept raspuns la nr de tel 0765778819 sau 0751520213

harapu liviu
17 Feb 2011

Acelasi motiv ,aceleasi probleme eterne despre asiguratori si ma refer la vestita si tumultoasa Carpatica.Ma numesc Harapu Gheorghe Liviu si locuiesc in orasul Oltenita,iar intamplarea a facut ca in a doua decada a lunii ianuarie sa fiu lovit in timp ce stationam de un alt autovehicul ce executa manevra de mers cu spatele si neobservandu_ma m-a lovit spargandu-mi spoilerul pe partea stanga si dislocandu-mi si blocul de lumini din locasul sau. Aceeasi cale amiabila am urmat-o mergand impreuna cu cel vinovat la CALARASI LA AGENTIA CARPATICA dealtfel si singura de acolo pentru a completa formulare si a constata daunele produse.Toate bune si frumoase iar la final DOMNIA SA CONSTATATORUL mi-a transmis verbal ca in maxim o saptamana ma va contacta si impreuna vom merge la un service autorizat pentru reparatii[ schimbarea spoilerului si blocului de lumini]. Din pacate acea zi nu a mai sosit intru-cat am fost nevoit a face aceasta sesizare catre Dumneavoastra.Am sunat de nenumarate ori la Calarasi ,la Sibiu si iar laCalarasi timp de doua saptamani aproape zi de zi , spunandu-mi-se sa stau linistit ca totul e ok. mentionez ca nu m-i s-a inmanat nici un proces verbal sau orice alt document care sa confere o oarecare legalitate al acestui procedeu greoi numitTEAPA LEGALA.Astazi 17 -02-2011 in urma discutiilor cu cei ce reprezinta intr-o oarecare masura AGENTIA DE ASIGURARI CARPATICA, am primit raspunsul mult neasteptat,,,RESPINS,,,. Ma intreb unde este legea acum fiindca atunci cand inchei o polita de asigurare EA domnia sa LEGEA este prezenta si te obliga sa o RESPECTI pe EA LEGEA .Daca situatia se schimba sortii nu mai sunt la fel de generosi fiindca o singura arma nu poate infrange o armata. Astept un raspuns de la dumneavoastra si in speranta ca pe aceasta cale voi primi ajutorul moral si fizic ,nu-ni ramane decat sa va urez toate cele bune ,,cinste si onestitate.Cu respect pentru LEGE HARAPU LIVIU .tel. 0724575401

harapu liviu
17 Feb 2011

P .S Nunarul masinii este C L 03 KHP WOLSWAGEN POLO IAR CEALALTA MASINA A VINOVATULUI DAEWOO CIELO CU NR IF 82 R V N

BEZNEA MIHAIL DANIEL
21 Feb 2011

Buna ziua. In data de 26-11-2011 conduceam autoturismul marca opel la o trecere de pietoni am fost lovit in spate de un autoturism Ford Fiesta care la rindul lui a fost lovit de un Wolsvagen Passat dupa care am mers la Politie pentru constatare, sau facut consatarile dupa care am mers la firma asiguratorului CARPATICA , sau facut si aici constatarile sa deschis dosar nr.RA0896PH10 dupa care au zis sa asteptam solutionarea dosarului dupa aproape doua luni de zile imi vine raspuns acasa precum ca dosarul este respins si avariile sa fie suportate de pagubit adica eu, cum este posibil asa ceva de aceasta firma de care auzi la toti ca este cea mai rea platnica la daune oare nu se poate face nimic. VA MULTUMESC Astept si eu un raspuns la nr 0722888420 O

ioan martac
4 Mar 2011

FAPTUL CA SOCIETATILE DE ASIGURARE NU PLATESC DOSARELE ESTE VINA CSA CARE NU RETRAGE AUTORIZATIILE DE FUNCTIONARE A ACELOR ASIGURATORI CARE NU AU CENTERE DE LICHIDARE LA NIVELUL FIECARUI JUDET. ADICA MAJORITATEA DOSARELOR SINT LICIDATE CENTRALIZAT LA BUCURESTI LA SIBIU LA CLUJ DAR NU IN JUDETUL UNDE SE DESCHIDE DOSARUL .DACA CSA AR FI FERMA IN APLICAREA ORDINULUI NR.5 ,ART .3, PCT.d. NU AR FI ATITEA REFUZURI DE PLATA A DOSARELOR DE DAUNA DAR C.S.A ESTE IMPLICATA IN ACCEPTAREA ACESTEI SITUATII ......MA OPRESC AICI DAR VOI REVENI CU DETALII SI SPER CA IN DECURS DE O SAPTAMINA SA SE-IA DE URGENTA ACESTE MASURI PENTRU A REMEDIA SITUATIA

mihalache andreea
28 Nov 2011

si noi am patit un accidet mergeam pe drum cu prioritate pe a doua banda un taximetrist a virat stanga fara sa se asigure si am intrat in el nu sa putut evita coliziunea am facut amiabila si noua ne expirase asigurarea n-ea dat taximetristu asigurarea si am primit raspuns de la firma de asigurari Astra ca nu se poate sa ne repare masina ca nu aveam asigurare si sa mergem la politie sa declaram accidentu si ne repara masina de la accident au trecut doua luni accidentu se declara in douazeci si patru de ore va rog daca poate cineva sa ma ajute va multumesc

Cernau iustin
21 Dec 2011

Buna ziua, as dori sa fac si eu o reclamatie la firma de asigurări Astra. Am avut un accident in luna August, si nici acuma nu mi'am primit bani pentru reparatia masinii. Am fost trimis dintr-un loc in altul, am fost muntit si jignit de către inspectorul de la daune,domnul Salajan. Mi-a spus in fata ca nu îl mai interesează nimic legat de dosarul meu si mi-a zis sa nu-l m'ai caut. Nu mi se pare corect ca sa va bateti joc in halul asta de oameni. Domnul Salajan mi-a m'ai zis ca pentru un amarat de RCA fac atâta scandal...? Din amaratele astea de RCA-uri pe care noi prostii le plătim in fiecare an, voi primiti salariile pe care le aveți astăzi. Si mi se pare foarte corect ca sa fac scandal pentru banii care minse cuvin. Am m'ai depus o reclamatie la directorul de la daune de la societatea Astra asigurări, dar nici un răspuns. Am înțeles din m'ai multeparti ca a intrat o noua lege in vigoare , in care este specifica faptul ca: dacă in decurs de 15 zile lucrătoare din data in care a fost depus dosarul, se va percepe penalizari de 0,2% pe zi. Sper sa ne intelegeti, si sa va ganditi ca si alți oameni au nevoie de bani ca sa'si repare autoturismele. Va multumesc!

DOBOS iosif
5 Jun 2012

Buna...As dori sa fac si eu o reclamatie la asigurarea ASTRA...In februarei din cauza zapezii a cedat acoperisul case,am luat legatura cu cei de la asigurarea astra au venit la fata locului au filmat au spus k sigur mi se da banii...dupa 2luni mau anutat sa merg sa iscalesc k sa imi inchida dosaru si miu cerut si numar de cont si k in 2 saptamani imi intra banii im cont...dupa o saptamana am primit un plic in care scria k nu beneficiez de nimic k trebuea sa fie zapada de un metru de si stim cu totii cum a fost luna februarie mai ales in vrancea de unde sunt...si au batut joc de noi ei au filmare cred k e un metru jumate de zapada pe acoperis eu in casa nu mai pot sta k abea se tine acoperisu......pt ce sa ma mai asigur daca eu nu beneficiez de nimic...din februarie decan a venit ispectoru la fata locului si pana mi sa inchis dosaru totii spuneau k mi se da banii dar nu stiu suma...VA ROG SA LUATII MASURI..eu as pute sa aduc o comisie la fata locului si am si filmare din februarie..va rog sa verificati dosaru cu numele DOBOS IOSIF...

DOBOS IOSIF
5 Jun 2012

Sau sa ma sunati la nr.237272495 va rog sa verificati dosaru DOBOS IOSIF

Amerycanu
7 Jun 2012

Domnul Ratis Aurelian, Nu cred ca era nevoie numele meu intreg in problema dumneavoastra! Normal ca nu va dat asigurarea banii pt accident! Pentru ca a fost vina dumneavoastra! Eu v-am spus de la inceput! Succes!

Posteaza un comentariu