Credit în valutã BCR pentru auto rulate

Acest imprumut se acorda pe o perioada de pina la cinci ani. Suma maxima ce poate fi acordata este de 12.000 euro sau echivalentul in dolari, iar avansul minim se ridica la 25%. Banca nu solicita garanti si percepe o dobinda de 11,1%/an pentru sumele imprumutate pe termen scurt (pina intr-un an de zile) si de 12,6%/an pentru cele pe termen mediu (intre unu si trei ani de zile).

Beneficiarul trebuie sa fie cetatean roman, cu domiciliul stabil in Romania si sa realizeze venituri lunare totale certe pe perioada nedeterminata.

De asemenea, pot beneficia de acest tip de credit si salariatii cu contract de munca pe perioada determinata, cu conditia ca termenul de creditare sa se incadreze in perioada valabilitatii contractului de munca.

Solicitantul trebuie sa aiba un venit minim de 2,5 milioane lei, iar in cazul in care capacitatea de rambursare se stabileste luind in calcul veniturile familiei, acestea trebuie sa fie de minim patru milioane lei.

Rata lunara de rambursat nu poate depasi 30% din veniturile totale lunare certe, realizate de solicitant si membrii familiei acestuia.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu