CEC Bank are un nou director de resurse umane: Patricia Andrei

Patricia Andrei, noul director de HR al CEC Bank

Patricia Andrei este noul director de HR al CEC Bank, poziție din care va coordona întreaga activitate de resurse umane a băncii cu cea mai mare rețea teritorială din România, care include peste 1.000 de unități și aproape 6.000 de angajați la nivelul întregii țări, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Cu o experiență de peste 22 de ani în domeniu, noul director de resurse umane a ocupat diverse funcții în cadrul direcției de HR a ING România timp de peste 19 ani, iar în perioada 2014-2019 a condus echipa de resurse umane a aceleași bănci.

În ultimii doi ani a activat în rolul de Management Consultant alături de companii interesate de soluții de dezvoltare organizațională și implementare a unor politici și practici incluzive și sustenabile de resurse umane, ca vector de performanță și creștere a afacerii.

”CEC Bank este unul dintre cei mai mari angajatori din sistemul financiar românesc, iar planurile de creștere și modernizare a băncii trebuie să aibă în centrul lor o cultură organizațională bazată pe performanță și dezvoltare continuă. Patricia a coordonat numeroase proiecte de transformare organizațională, eficientizare a proceselor de resurse umane și are o experiență amplă în dezvoltarea unei culturi care are în centrul său performanța, atât individuală, cât și cea de echipă”, a declarat Bogdan Neacșu, Director General CEC Bank.

Patricia este absolventă a Universității București, Facultatea de Sociologie, Psihologie și Pedagogie și deține un master în Consultanță la Facultatea de Management a Academiei de Studii Economice București.

„Sunt onorată să mă alătur echipei CEC Bank și să contribui implicit, alături de această echipă, la modernizarea celei mai vechi bănci din România. Împreună cu întreaga echipă vom lucra la consolidarea activităților de HR în linie cu strategia de dezvoltare a băncii, creșterea talentelor interne și întărirea unei culturi organizaționale orientate spre performanță, eficiență și evoluție continuă”, spune Patricia Andrei.

CEC Bank este a șaptea cea mai mare bancă de pe piața locală după active, având ca acționar statul român prin Ministerul Finanțelor. În 2020, CEC Bank avea active de 41,3 mld. lei, în creștere cu 25,5% față de 2019.

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 41,3 miliarde lei la sfârșitul lui 2020 - în creștere cu 25,5% față de anul precedent.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu