Ce ne facem cand ramanem cu masina in pana?

Asadar, asigurarea de baza pentru asistenta rutiera interna costa 40 de euro, la care se adauga 10 euro daca vreti sa fiti salvat in cazurile speciale, precum pierderea cheilor sau ramanerea fara benzina si alti 10 euro pentru serviciile suplimentare precum depanarea masinii sau cazare.



Pentru asigurarea valabila si in strainatate, costul de baza este de 60 de euro, iar cu serviciile complete, inclusiv rent a car, 100 de euro.



Comunicatul de presa al Generali:



Generali Asigurari lanseaza Asist Plus Extra, un nou produs de asistenta rutiera, unic in Romania. Acest pachet vine sa completeze nevoile clientilor companiei, indiferent de locul in care se afla si fara a tine cont de granite.



Asist Plus Extra este un produs de asigurare auto de sine-statator, care nu depinde de polita RCA sau CASCO.



Astfel, proprietarii de autovehicule care au incheiat polite de asistenta rutiera Asist Plus Extra beneficiaza de servicii complete: de la transportarea autovehicului avariat pana la cea mai apropiata unitate service, la asistenta telefonica, depozitare auto pe perioada noptii si chiar clauza speciala de „rent a car”.



Asigurarea se aplica in cazul unor defectiuni electrice sau mecanice aparute la autovehicul, dar si in cazul autopricinuirii - lipsa combustibil, utilizarea altui tip de combustibil, pierderea cheilor, chei incuiate in autovehicul, pana dubla de cauciuc, etc.



Centrul de asistenta, apelabil la numarul 0313 200 222, trimite in timp util furnizorul de servicii pentru tractarea autovehiculului sau pentru remedierea pe loc a problemei aparute, dupa ce clientul Generali ofera informatii cu privire la datele sale de identificare, ale politei si ale vehiculului asigurat.



Asist Plus Extra este un serviciu disponibil non-stop, cu acoperire in toate zonele tarii, dar si in afara granitelor, si beneficieaza de experienta de peste 40 de ani a Europ Assistance (membra a Generali Group) in intreaga lume.



Produsul Asist Plus Extra vine in completarea produselor deja existente in portofoliul companiei. In prezent, exista deja programul de asistenta rutiera ASIST PLUS, ce este oferit persoanelor care au asigurari tip CASCO si RCA la Generali Asigurari.



Introducerea noului produs Asist Plus Extra face parte din planurile de dezvoltare ale companiei pe piata romaneasca, plan ce include acoperirea tuturor segmentelor de asigurari.



Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada comunista, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835. Reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 69 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astazi toate tipurile de asigurari. In 2005, Generali a raportat o cifra de afaceri de 31 milioane de euro.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu