Castig de 12,36% cu asigurarile Interamerican

Acest rezultat a fost realizat intr-un climat investitional in care dobanzile s-au aflat in scadere rapida, tendinta naturala a unei economii in curs de normalizare, in care inflatia este tinuta sub control: dobanda medie pentru persoane fizice in cursul anului 2005 a fost de 8.7%.



“Contractele de asigurare de viata de tip Pensia ta, Comoara ta, Viata ta si Linistea ta sunt produse cu dobanda minima garantata si reprezinta investitii cu grad de risc minim pentru client. Singura alternativa de investire, cu grad de risc comparabil, accesibila persoanelor fizice, sunt doar depozitele bancare la banci de buna reputatie”, a declarat d-na Emilia Bunea, Chief Financial Officer & Vice-CEO INTERAMERICAN Romania. “Pentru asiguratii care doresc sa isi asume un risc mai mare, precum cel aferent investitiilor la Bursa, INTERAMERICAN recomanda produsul Unit-Linked – Investitia ta”.



Portofoliul de investitii aferent produselor cu participare la profit a fost alocat, preponderent, in titluri de stat si depozite bancare, urmat de obligatiuni municipale si investitii imobiliare.



Despre INTERAMERICAN

INTERAMERICAN este membru al marelui concern european Eureko, inregistrat la Utrecht-Olanda, prezent in peste 10 tari europene. Cu peste 6 miliarde de Euro cifra de afaceri in 2005, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu