BT Asigurari Transilvania lanseaza asigurarea de viata pentru angajatii firmelor

Avantajele companiilor care incheie acest tip de asigurare sunt primele de asigurare foarte competitive si simplificarea procedurii de incheiere a asigurarii. Totodata, societatile care includ asigurarea de viata pentru grup in pachetul de beneficii oferite angajatilor sai utilizeaza astfel unul dintre cele mai moderne instrumente de fidelizare si motivare, frecvent intalnit in tarile Uniunii Europene, reprezentand o alternativa viabila de completare a pachetelor de beneficii financiare.



Forma standard a asigurarii de viata pentru grup acopera riscul de deces si unul sau mai multe dintre urmatoarele riscuri: deces din accident, invaliditate din accident, invaliditate permanenta totala, interventie chirurgicala din accident, interventie chirurgicala din orice cauza si indemnizatie de spitalizare din accident. Dat fiind faptul ca BT Asigurari isi construieste relatii de durata cu clientii prin flexibilitate, categoriile de riscuri incluse in acest tip de asigurare pot fi completate si cu alte riscuri, in functie de particularitatile domeniului de activitate al societati contractante.



Orice companie poate avea initiativa incheierii asigurarii de viata de grup pentru angajatii sai, pentru aceasta, trebuie doar sa stabileasca lista de angajati-beneficiari, pentru a defini grupul asigurat. Calitatea de membru al grupului o poate avea orice angajat activ la munca la data intrarii in vigoare a asigurarii, care nu a lipsit de la munca din motive medicale mai mult de 14 zile consecutive in cele 12 luni precedente, noii angajati vor fi cuprinsi in asigurare de la data incadrarii lor. Compania de asigurare va emite o singura polita de asigurare, riscurile acoperite sunt comune pentru toti membrii grupului, simplificand astfel considerabil procedura de incheiere si gestionare a politelor. In cazul producerii unui eveniment asigurat beneficiarul asigurarii este angajatul, membru al grupului asigurat, sau mostenitorii sai legali, caruia compania de asigurare ii va plati indemnizatia de asigurare (despagubirea) la producerea evenimentului asigurat.

BT Asigurari Transilvania lanseaza in Romania asigurare de viata pentru grup in colaborare cu societatea de reasigurare Gen Re, una dintre primele cinci companii de reasigurare pe plan mondial, lider de piata in Statele Unite, prezenta in 26 de tari prin 67 de reprezentante si peste 2.700 de angajati. Prin colaborarea cu Gen Ren, BT Asigurari Transilvania beneficiaza de asistenta permanenta din partea unei echipe specializate in asigurari de viata pentru grup si de experienta internationala, acumulata de societatea de reasigurare, in comercializarea acestui tip de asigurare.



Despre BT Asigurari Transilvania



• Conform raportului anual pe 2005 publicat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, compania ocupa locul 10 in topul national al societatilor de asigurare, la categoria asigurari generale, cu o cota de piata de 2,87%, in crestere cu 4 locuri fata de anul anterior.

• BT Asigurari a fost infiintata in anul 1994, fiind una dintre companiile Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA, care activeaza in domeniile bancar, de investitii, al leasingului si al valorilor mobiliare.

• Structura actionariatului BT Asigurari este formata din: Banca Transilvania - 79,88%, SIF Banat Crisana - 10%, alti actionari persoane fizice romane si straine - 10,12 %.

• Capitalul social subscris si varsat al BT Asigurari este de 26,5 milioane RON, ultima majorare fiind efectuata in luna iunie 2006, de la valoarea de 20 milioane RON.

• In prezent, compania detine 180 de reprezentante teritoriale si 47 de puncte de vanzare pentru sectorul retail, 13 centre regionale corporate si o retea de vanzari afiliata de peste 6.400 de persoane.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu