BRD ofera on-line carduri de credit

Astfel, clientii pot solicita un card de credit oricand si de oriunde doresc, economisind timpul necesar deplasarii la banca pentru completarea si depunerea cererii de emitere. Cei care pot solicita deschiderea unui cont de card de credit sunt exclusiv persoane fizice cu varsta de peste 18 ani. Clientii care detin deja un card Maestro, Visa Electron, Visa Clasic in lei sau Cardul 10 - card destinat studentilor -, nu vor putea obtine acelasi tip de card, dar vor putea solicita unul dintre celelalte carduri. De asemenea, se poate solicita si emiterea unui card de utilizator autorizat pentru tipurile de cont de card mentionate. Varsta minima a utilizatorului autorizat este de 14 ani pentru cardurile de debit si de 18 ani pentru cardurile de credit.

"Clientul trebuie sa acceseze site-ul www.brd.ro, sa completeze formularul de la rubrica operatiuni curente. Formularul este preluat apoi de teleconsilierul VOCALIS. Fiecare solicitant va fi contactat de catre acesta pentru confirmarea datelor completate on-line urmand ca, de indata ce cardul va fi emis, sa fie invitat la banca pentru semnarea cererii de emitere si ridicarea cardului respectiv" a declarat Cristina Parvan, directorul call-center-ului.

Serviciul VOCALIS este la dispozitia solicitantilor 7 zile din 7, intre orele 8,00 - 22,00, contactul stabilindu-se printr-un simplu apel telefonic la numerele 0800.803.803 (gratuit in reteaua Romtelecom) sau 021.302.61.61 (numar cu tarif normal).


Alte stiri

1 comentarii

suciu judit
15 Feb 2008

as vrea sa intreb dac am o rata la dumneavoastra pot sa mai fac si card??

Posteaza un comentariu