BRD ofera credite studentilor care lucreaza in America

BRD Groupe Societe Generale impreuna cu American Experience Romania au dezvoltat un tip de credit gandit special pentru acest Program, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Creditul Work and Travel BRD se lanseaza azi, 12 Martie 2007, si este disponibil in toate orasele in care American Experience are sedii sau reprezentanti.

Creditul Work and Travel este un produs special BRD, dezvoltat pentru a raspunde cerintelor participantilor in Programul Work and Travel si reprezinta o modalitate comoda de a finanta costul aventurii lor americane. Creditul acopera toate costurile pe care Programul le implica incluzand aici costul pachetului, al biletului de avion, taxe de ambasada si de asemenea o “alocatie” pentru cheltuieli personale in primele saptamani de sedere - se pot obtine pana la 3 000 USD.

Mai mult, acesta este un credit la care studentul aplica in nume propriu, nu este nevoie ca altcineva sa aplice in locul sau.

Se poate aplica pentru Creditul Work&Travel la orice sucursala BRD din orasele unde American Experience este prezenta. Este o conditie sa fii inscris in Programul Work&Travel American Experience iar documentatia necesara pentru Dosarul de Credit se obtine de la biroul American Experience din oras, in baza formularelor tip eliberate de BRD.

Toate detaliile despre credit, conditii de eligibilitate si proceduri le gasesti la reprezentantii American Experience din orasul tau. Daca esti deja inscris in Program grabeste-te sa aplici pentru creditul Work&Travel BRD daca esti de parere ca iti e de folos, iar daca nu erai hotarat sa te inscrii, acum ai toate motivele.

Creditul Work&Travel este o initiativa American Experience Romania care a devenit realitate prin intermediul unui parteneriat de succes cu BRD Societe Generale. Multumim partenerului nostru pentru intelegere si deschidere si avem incredere ca vei exploata aceasta noua oportunitate la maxim.

American Experience este una dintre cele mai importante companii de recrutare de personal din Europa de Est pentru pozitii entry-level internationale.

Compania se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-40 de ani prin programe culturale, sociale, de dezvoltare personala si profesionala.

American Experience este prezenta in Romania in 13 centre: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Targu-Mures, Craiova, Bacau, Suceava, Alba Iulia, Miercurea-Ciuc, Galati precum si in Republica Moldova prin biroul din Chisinau

Pana in prezent, peste 4000 de persoane au participat in programele educative si de munca in SUA ale American Experience.

Programul Work&Travel USA American Experience este destinat studentilor si are o istorie de 6 ani in Romania.

GhiseulBancar.ro

Taguri:

Alte stiri

1 comentarii

mihaela
18 Mar 2008

1.Daca valoarea tuturor cheltuielilor (taxa de program prin agenþia de turism, taxele de vizã, taxa SEVIS,costul biletului de avion ,alte cheltuieli pânã la primul salariu ) este de 2666 USD, se poate lua imprumut de la banca de 2700USD ??? Sau banca acorda creditul W&T numai la valoarea fixa a cheltuielilor pe care a calculat-o agentia de turism? 2. Se poate ca studentul sa incaseze salariul obtinut lunar in SUA prin contul deschis la BRD? (ca de acolo sa se poata rambursa automat in fiecare luna dobanda + comisionul de gestiune al creditului) - sa nu mai fie nevoie ca o terta persoana sa se deplaseze lunar la banca pt achitarea acestor sume?? 3. Venitul net obtinut in SUA in ultima luna aferenta contactului W&T trebuie sa fie mai mare decat suma totala de rambursat la banca ??

Posteaza un comentariu