BNR: invitatie pentru participarea la conferinta Tinerii economisti

Banca Nationala a Romaniei

INVITA├×IE
pentru participarea la conferinta "Tinerii economisti" (Editia a V-a)

In data de 10 septembrie 2007, Banca Nationala a Romaniei va organiza, in colaborare cu Centrul Roman de Politici Economice, conferinta "Tinerii economisti" (Editia a V-a), cu tema: Romania in Uniunea Europeana: oportunitati si provocari, se arata intr-un comunicat al BNR.

La conferinta sunt invitati sa participe cu lucrari, economisti romani, domiciliati in tara sau in strainatate, selectati dintre cercetatorii, cadrele didactice si studentii romani in varsta de pana la 35 de ani, care nu isi desfasoara activitatea in cadrul Bancii Nationale a Romaniei.

In vederea selectarii, va fi aplicata urmatoarea procedura:

- pana la 15 aprilie 2007: trimiterea titlului si a unui scurt rezumat al comunicarii;
- pana la 15 iulie 2007: trimiterea variantei finale a comunicarii;
- pana la 31 iulie 2007: selectarea lucrarilor si stabilirea listei participantilor.

Lucrarile admise pentru a fi prezentate in cadrul conferintei vor fi publicate, conform traditiei, in colectia Biblioteca Bancii Nationale a Romaniei. Lucrarile in forma finala, in limba romana, nu ar trebui sa depaseasca 35 de pagini (inclusiv anexele) si vor fi trimise la adresele:

surica.rosentuler@bnro.ro
valentin.lazea@bnro.ro
ilinca.popescu@cerope.ro
bianca.stancu@cerope.ro

Pentru tinerii economisti domiciliati in strainatate sau in provincie, BNR va suporta costul deplasarii (clasa economica) si cazarea pentru o perioada de maximum 3 nopti in incinta Clubului BNR.

GhiseulBancar.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu