BCR lanseaza cardul de debit destinat IMM-urilor

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza un card de debit - BCR VISA Business Electron - destinat in exclusivitate intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

BCR VISA Business Electron este un instrument de plata in lei ce poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate la orice POS sau ATM care afiseaza sigla VISA. Perioada de valabilitate a cardului este de 2 ani, urmand ca dupa aceasta perioada, banca sa emita un nou card daca la acea data sunt indeplinite criteriile de eligibilitate avute in vedere la acordare.

Printre avantajele cardului BCR VISA Business Electron se numara in principal costurile de emitere si utilizare mai reduse in comparatie cu celelalte carduri business existente: nu se solicita o suma minima de deschidere a contului de card; ofera facilitati in primul an de la lansare (emitere gratuita) si in primul an de utilizare (scutire de plata comisionului de mentenanta); nu este obligatorie mentinerea unui sold minim in contul de card; suma maxima de retragere numerar/zi in tara este mai mare decat in cazul altor carduri de business - 5.000 lei (RON);

Cardul poate fi utilizat, in limita soldului disponibil, pentru plata marfurilor si serviciilor la comerciantii acceptatori de carduri; ridicarea de numerar de la ATM si de la ghiseele bancilor care accepta carduri VISA; accesarea serviciului Mobile Banking BCR; efectuarea de tranzactii pe Internet in conditii de securitate, prin inrolarea in reteaua BCR e-commerce 3D Secure sau prin asocierea unui card virtual, BCR VISA Virtuon.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 11 miliarde de EUR. Banca are in prezent 457 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 21 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.200 si 9.200 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu