BCR Asigurari de Viata si-a sporit afacerile cu 60% in primul trimestru

BCR Asigurari de Viata a afisat pentru primele trei luni prime brute subscrise de 35,16 milioane lei ( 8,24 milioane euro), in crestere cu mai mult de 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii afacerilor pe toate segmentele, a anuntat luni compania.

Compania a precizat ca a ajuns sa detina 9,15% din piata romaneasca a asigurarilor de viata.

"Rezultatele obtinute in primele trei luni ale acestui an ne creeaza premisele consolidarii pozitiei castigate anterior. De asemenea, parteneriatul excelent cu Banca Comerciala Romana are o contributie insemnata la succesul nostru", a declarat presedintele directoratului BCR Asigurari de Viata, Florina Vizinteanu.

BCR Asigurari de Viata a fost preluata, impreuna cu BCR Asigurari, de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) de la fostul actionar majoritar, BCR, in urma unei tranzactii cu Erste Bank.

Pe piata romaneasca, Viena Insurance Group detine in prezent companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Asigurari de Viata si Asirom.

La nivelul intregii piete romanesti a asigurarilor de viata, primele brute subscrise au scazut in primul trimestru cu 5,91% fata de aceeasi perioada din 2008, pana la 392,31 milioane lei, potrivit datelor provizorii publicate de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu