BCR acorda bonus la cardurile de credit

Banca acorda discountul de cinci la suta la valoarea cumparaturilor, tuturor detinatorilor de carduri de credit BCR Eurocard MasterCard care efectueaza plati ale caror valori cumulate lunar trebuie sa fie mai mari sau egale cu suma de 800.000 lei.

Conturile utilizatorilor de carduri se vor credita cu contravaloarea bonusului, in prima zi lucratoare a lunii urmatoare celei in care s-au efectuat tranzactiile.

Aceasta facilitate, de acordare a discountului, este valabila pana la sfarsitul anului 2004. Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati prin intermediul cardului. Detinatorii de carduri de credit BCR Eurocard MasterCard au la dispozitie punctele de desfacere a peste 2.500 de comercianti (magazine, restaurante, benzinarii, casierii pentru plata facturilor la utilitati etc.) la care pot plati utilizand cardul pentru bunurile si serviciile achizitionate. Totodata, BCR a introdus, recent, o perioada de gratie de 30 de zile pentru cardul de credit in lei BCR Eurocard MasterCard in cazul platilor prin intermediul cardurilor efectuate la comercianti. De asemenea, banca a redus cu 50 la suta comisionul anual de administrare a contului de card, de la 250.000 lei la 125.000 lei, acesta fiind perceput abia dupa un an de la emiterea cardului. BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 1,4 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 13 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avand conturi in lei sau valute liber convertibile.

Banca are, in prezent, un numar de circa 750 de ATM functionale si 3.200 de POS instalate exclusiv la comercianti. In ultimii ani, BCR a investit peste 50 milioane USD pentru realizarea unei platforme informatice de prim-rang, pentru dezvoltarea canalelor electronice de promovare a produselor sale, pentru extinderea retelei de ATM si POS, pentru implementarea e-commerce, precum si in dezvoltarea retelei de unitati.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu