Banca Transilvania ofera "CONTUL DE BUSINESS” pentru companiile mari

Banca Transilvania a lansat Contul de Business, dedicat clientilor corporativi. Pachetul inclus in Contul de Business continua linia de servicii personalizate ale bancii, tocmai pentru a oferi acestei categorii un tratament special, demn de clasa business, ne informeaza un comunicat al bancii.
Banca Transilvania si-a propus sa devina banca numarul 1 pentru IMM-urile din Romania, iar Divizia de Clienti Corporativi administreaza relatiile cu segmentul superior al acestei categorii, IMM-urile medii si mari.
"Contul de Business este un serviciu premium dedicat clientilor care deruleaza cel putin 50% din afacere prin Banca Transilvania. Acesti cliensi au deschise usile speciale ale bancii. Ei pot beneficia de ceea ce stim sa facem cel mai bine si, de aceea, le uram BUN VENIT LA CLASA BUSINESS! Vrem sa pastram intact spiritul Bancii Transilvania, care inseamna actiune si respect pentru antreprenoriatul romanesc. Si noi, la randul nostru, suntem o institutie bancara creata de antreprenori" afirma Tiberiu Moisa, Director Clienti Corporativi & IMM.
De la credite acordate in decurs de cateva ore pentru nevoi urgente, pana la finantari menite sa restructureze bilantul clientilor, de la carduri de credit aprobate pe loc si pana la detalii care privesc operatiunile de cash management - toate acestea sunt disponibile la Banca Transilvania, prin Contul de Business.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu