Banca Transilvania acorda timp de doua zile credite imobiliare si de nevoi personale cu cele mai mici dobanzi dintre toate bancile

Banca Transilvania (BT) deruleaza timp de doua zile, astazi si maine (28 si 29 februarie) o promotie in care acorda credite imobiliare si de nevoi personale cu cele mai mici dobanzi dintre toate bancile romanesti.

Oferta mai cuprinde leasing auto si carduri de credit.

In cazul creditelor imobiliare-ipotecare, dobanda este 4,75%, variabila, formata dintr-o marja fixa a bancii, de 2,39%, plus indicele IRCC (2,36%), care se modifica o data la trei luni, in total 4,75%.

Dobanda de 4,75% la creditele imobiliare acordate de BT in aceste doua zile este cu 0,86 puncte sub dobanda standard si cea mai mica dintre creditele existente la bancile romanesti, conform statisticii realizata de Bancherul.ro (vezi aici topul creditelor ipotecare).

Oferta BT pentru creditul ipotecar include si zero comisioane de analiza a dosarului de credit (400 de lei in mod normal) si de evaluare a imobilului (500 de lei pentru apartament si 750 lei pentru casa).

Si dobanda la creditele de nevoi personale din oferta BT valabila astazi si maine este cea mai mica din piata: 6,49% (variabila, formata din marja fixa de 4,13% plus IRCC), cu 1,62 puncte sub dobanda standard.

De altfel, BT are si in oferta standard la creditele de nevoi personale cea mai buna dobanda din piata (vezi aici topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale).

Oferta la creditele acordate acum include si scutirea de la comisionul de analiza a dosarului de credit, de 200 de lei.

La leasingul auto, dobanda promotionala valabila in aceste doua zile este 4,99%, fixa, cu 2,91 puncte sub cea standard, de 7,90%. In plus, nu se plateste comision lunar si nici de analiza.

Oferta pentru cardul de credit Star Forte include scutirea de taxa de emitere a cardului, de 20 de lei, precum si acordarea de puncte bonus in valoare de 129 de lei, care pot fi cheltuiti la cumparaturi.

Cei interesati de ofertele BT pot aplica online, pe site-ul bancii, la acest link.


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu