Banca Tiriac modifica creditul Personal

Va prezentam in continuare comunicatul bancii:

"Orice client al bancii care primeste salariul intr-un Cont Central deschis la Banca Tiriac poate beneficia de Creditul Personal. Beneficiarii creditului trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 56 de ani, sa fie angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata sau sa fie pensionar. Modul de acces la bani ramane la latitudinea clientului: direct la ghiseele bancii sau prin card.

“Creditul Personal este un produs care ofera clientilor nostri persoane fizice o rezerva financiara permanenta de pana la de 6 ori valoarea salariului lunar net, fara a solicita garanti indiferent de limita de creditare.

Ori de cate ori clientul are nevoie de bani poate efectua trageri iar pentru suma ramasa nefolosita din limita de credit aprobata nu se plateste dobanda. Iata ca produsul nostru reprezinta o forma ideala de finantare atunci cand se doreste o rezerva financiara permanenta” a declarat dl. Catalin Parvu vicepresedinte Banca Tiriac.

Creditul Personal oferit de Banca Tiriac nu este acordat pe o perioada determinata, clientul avand posibilitatea sa foloseasca acest credit o perioada lunga de timp in functie de necesitatile si dorinta acestuia. De asemenea banca nu solicita documente justificative despre cum, cand sau pentru ce sunt folositi banii imprumutati iar creditul se aproba in termen scurt si fara multa birocratie.



Creditul Personal este un credit pentru nevoi personale care consta in stabilirea unei limite de creditare pe contul clientului, din care acesta poate utiliza bani oricand, pentru orice si de cate ori are nevoie. Spre deosebire de celelalte imprumuturi, unde rambursarea creditului se face in rate lunare, Creditul Personal presupune ca lunar clientul sa plateasca bancii numai dobanda pentru suma retrasa din limita de creditare si comisionul de administrare lunar, in conditiile incasarii salariului in Contul Central (cont de salarii) deschis la Banca Tiriac. », se mai arata in comunicatul Bancii Tiriac



Mai multe informatii despre acest produs de creditare gasiti in sectiunea "credite nevoi" de pe site-ul Ghiseul Bancar.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu