Banca Tiriac a lansat cardul Adolescent

Din ce in ce mai multi tineri (elevi/studenti) calatoresc in strainatate fie in scop turistic fie in cadrul unor programe de invatamant/burse de studii. Pentru a veni in sprijinul acestei categorii de clienti Banca Tiriac a dezvoltat cardul Adolescent care poate fi emis sub una dintre siglele: Visa, MasterCard sau Maestro. Astfel pentru tinerii care calatoresc in afara tarii cu ocazia taberelor, excursiilor, Banca Tiriac ofera Visa Electron, un card alimentat in LEI, dar care poate fi utilizat si in strainatate. Elevii/tinerii care studiaza in strainatate pot beneficia de cardul Visa Classic emis in valuta. Pentru tinerii care studiaza in tara si care doresc sa aiba un control eficient asupra modului de utilizare a resurselor financiare, pot beneficia de cardurile MasterCard si Maestro co-branded Banca Tiriac - Metro. Cele doua tipuri de carduri sunt carduri de debit, cu utilizare domestica, emise in lei si beneficiaza de taxe si comisioane extrem de reduse.



Avantajele oferite de cardul Adolescent sunt legate de evitarea riscurilor aferente transportului de numerar, de posibilitatea cumpararii de bunuri si servicii de la orice comerciant, precum si de operativitate in ceea ce priveste retragerea de numerar folosind ATM-urile care are au afisata sigla respectiva a cardului.



“ In dezvoltarea acestui produs s-a tinut cont ca detinatorul de card sa beneficieze de un acces rapid asupra disponibilitatilor detinute in conditii de maxima siguranta. Totodata acest mijloc modern de plata ofera un control eficient din partea parintilor asupra cheltuielilor efectuate de adolescenti. In plus, am urmarit ca prin lansarea cardului Adolescent sa largim aria clientilor nostri astfel incat tot mai multe persoane fizice sa beneficieze de produsele oferite de Banca Tiriac” a declarat Catalin Parvu, vicepresedinte al bancii.



Banca Tiriac a dezvoltat inca de anul trecut produse specifice pentru copii. Astfel o facilitate prin care se incurajaza economisirea pentru copii/tineri este Contul Junior un cont de economii deschis pe numele minorului, dar legat de contul reprezentantului legal si care ofera posibilitatea parintilor/tutorilor cu copii cu varste cuprinse intre 0-18 ani sa depuna sume de bani pana la majoratul acestora. Pana la introducerea cardului Adolescent pentru tinerii intre 14-18 ani banca emitea cardul MasterCard.



“Emiterea cardului Adolescent a largit gama instrumentelor de plata fara numerar de care pot beneficia tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Astfel respectivul card poate fi emis, fie sub sigla Visa, fie sub sigla Mastercard sau Maestro, oferind tinerilor posibilitatea alegerii tipului de card in functie de necesitati: burse, calatorii sau vacante in tara sau strainatate” a declarat Flavia Branga sef departament carduri, Banca Tiriac, potrivit comunicatului bancii.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu