AZT Viitorul Tau, fondul de pensii private obligatorii ales de cei mai multi romani in 2009

Fondul de pensii private obligatorii AZT Viitorul Tau, administrat de societatea Allianz-Tiriac Pensii Private, a atras cei mai multi clienti noi prin aderare directa, prin agenti de marketing, atat pe parcursul anului 2009, cat si in intreaga campanie continua de aderare (mai 2008 – ziua de azi), conform statisticilor oficiale publicate de CNPAS (Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale de Stat).

Alegerea directa si bine informata a participantilor nostri consolideaza astfel pozitia de top a Allianz-Tiriac Pensii Private pe segmentul pensiilor administrate privat (pilonul 2).

Fondul AZT Viitorul Tau a fost alegerea numarul 1 a noilor participanti in cursul anului trecut – peste 15.000 de clienti au ales fondul administrat de Allianz-Tiriac Pensii Private, adica un procent de 29,5% din total. Tendinta s-a pastrat si in prima luna a anului 2010, cand fondul AZT Viitorul Tau a atras in mod direct peste 1.200 de clienti noi, adica 31,3% din total. Pe intreaga perioada de aderare continua (mai 2008 – ianuarie 2010), AZT Viitorul Tau este de asemenea lider in atragerea de noi clienti prin aderare directa: aproape 27.000 de participanti, adica 25,1% din total. Informatiile prezentate se refera la aderarea directa, nu si la transferuri intre fonduri sau la procedura de repartizare aleatorie a clientilor intre fonduri.

Aceasta performanta in atragerea de noi participanti confirma statutul de lider al companiei Allianz-Tiriac Pensii Private in activitati de marketing si informare a publicului din Romania, in domeniul pensiilor private.

“Faptul ca suntem numarul 1 in atragerea de noi participanti la fondul nostru de pensii demonstreaza doua lucruri: pe de-o parte, increderea clientilor si publicului in soliditatea si performanta administrarii noastre si pe de alta parte eforturile noastre neintrerupte de marketing, promovare si informare in randul potentialilor clienti. Folosim in continuare o retea extinsa de agenti si brokeri, derulam in continuare campanii de informare si promovare, investim in evenimente de educare a publicului si ne implicam direct pentru dezvoltarea acestei piete si pentru stimularea economisirii private in Romania”, a declarat domnul Crinu Andanut, director general al companiei Allianz-Tiriac Pensii Private.

Allianz-Tiriac Pensii Private este una dintre companiile cu cele mai complete pachete de servicii pentru participantii la fondurile de pensii administrate privat: site web pentru vizualizarea contului personal (inclusiv pentru clientii fondurilor de pensii facultative), call-center, SMS la cerere, publicarea zilnica a datelor fondului de pensii pe site-ul web, buletine lunare de investitii si alte facilitati.

Fondul AZT Viitorul Tau are in prezent peste 1.257.000 de clienti, dintre care 93% cu cel putin o contributie virata in contul personal si administreaza active nete de aproximativ 586 milioane RON, statistici ce ii confera o cota de aproximativ 25% din piata.

Alte stiri

1 comentarii

Adrian
29 Jan 2010

Foarte tare...stiam eu de ce am ales Allianz-Tiriac Pensii Private in septembrie 2007., este primul in top...

Posteaza un comentariu