Astra Asigurari asigura echipa de handbal feminin Oltchim

Miercuri, 27 ianurie 2010, incepand cu orele 20:00, in cadrul unui eveniment gazduit de Grand Hotel Sofianu din Ramnicu Valcea, compania ASTRA Asigurari a anuntat oficial parteneriatul cu echipa de handbal feminin a C.S. ,,Oltchim’’ Rm. Valcea. ASTRA Asigurari furnizeaza pentru lotul de jucatoare si pentru managerii Clubului o polita de asigurare de viata cu acoperirile aferente.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numerosi invitati Conducerea Societatii Comerciale Oltchim- dl.dr.ing. Constantin Roibu, dl. Radu Olaru, Director General Adjunct, Conducerea Clubului Oltchim Rm. Valcea: dl.Ioan Gavrilescu-Presedinte, dl. Nicolae Luca-Vicepresedinte, Conducerea tehnica a echipei, Antrenorul principal-dl. Radu Voina, reprezentanti mass-media, managementul companiei ASTRA Asigurari: dl. Radu Mustatea, Presedinte Directorat, d-na Ileana Ilie, Director ASTRA Valcea, si dl. Costin Moscovici-Mureseanu, Consilier de Imagine, moderatorul evenimentului.
Incontestabil, vedetele serii au fost frumoasele fete de la echipa de handbal, care desi obosite dupa meciul castigat in aceeasi seara in fata echipei Stiinta Baia Mare, s-au evidentiat prin prezenta remarcabila, impresionand invitatii.

,,Suntem o companie de succes si ne asociem numai cu parteneri puternici, pe masura noastra.’’ a precizat in cadrul evenimentului Radu Mustatea, Presedintele Directoratului ASTRA Asigurari, care a primit din partea Conducerii Clubului tricoul cu numarul 10 si o placheta de multumire pentru implicarea si sprijinul acordate inaltei performante din handbalul feminin romanesc.
,,Nu va dorim accidentari, dar daca veti avea probleme, puteti fi sigure ca veti fi despagubite in cele mai bune conditii. Sper să-mi stricati programul din luna mai, pentru a veni si a va urmari in finala Ligii Campionilor. Va multumesc pentru acest parteneriat si va doresc mult success!’’, a adaugat Mustatea.

ASTRA Asigurari este cea mai importanta companie din piata de profil cu actionariat preponderent romaneasc, care se implica activ in sprijinirea sportului si a sportivilor romani. In ultima perioada de timp, ASTRA Asigurari a realizat actiuni de responsabilitate sociala si a sponsorizat discipline precum: automobilismul, motociclism si karting, aviatie sportiva, fotbal, baschet, hochei, skandenberg, bob si sanie, Formula 1 pe apa. Un alt parteneriat de notorietate il reprezinta cel pe care compania de asigurari il are de peste 2 ani cu Federatia Romana de Atletism pentru care furnizeaza tricourile de campion branduite cu siglele celor doua institutii. De asemenea, compania s-a implicat, in dubla calitate, si in editia a II-a a Maratonului International Bucuresti: ca partener si participant la Cursa Corporate, clasandu-se pe locul 5 din totalul celor 81 de echipe inscrise in concurs.

Despre ASTRA Asigurari

In decembrie 2009, ASTRA Asigurari a fost distinsa cu Premiul Asiguratorul Anului la Asigurari Generale, in cadrul Galei Premiilor Revistei ,,Piata Financiara’’, un eveniment patronat de Trustul de Presa FinMedia. Compania, care este lider de piata la asigurari maritime si de aviatie, a mai primit in 2009 Premiul pentru cea mai buna Dinamica a unei Companii de Asigurari.
Compania, lider de piata si la asigurari property, este membru fondator al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), societatea care emite politele de asigurare obligatorie a locuintelor. ASTRA Asigurari detine o participatie de 15% din pachetul de actiuni al PAID, domnul Radu Mustatea, Presedinte Directorat in ASTRA fiind reprezentantul Grupului de Initiativa privind constituirea PAID.

La finele anului trecut, compania a lansat www.astraonline.ro, un portal pentru vanzarea online a politelor RCA, Casco, a celor pentru asigurarea locuintei si a asigurarii pentru calatorii in strainatate. Proiectul s-a dovedit un succes, iar echipa de management a portalului pregateste noutati clientilor ASTRA Asigurari.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu