Asigurarile pentru copii, in atentia Generali

ÃŽncepând cu 21 septembrie, Generali Asigurări a inițiat o acțiune de promovare a asigurărilor pentru copii. ÃŽn acest sens a lansat o ofertă avantajoasă pentru părinți: la încheierea unui plan de finanțare și economii pentru educația copilului, de tip MAJORAT, părinții primesc și 50% reducere la asigurarea de sănătate a acestuia – Focus Plus.

„Copiii reprezintă o preocupare permanentă pentru părinți, iar grija pentru siguranța generației de mâine ar trebui să se afle pe primul loc între prioritățile românilor.

Prin această ofertă le facilităm părinților accesul la un plan extins de protecție și educație a copiilor, de care aceștia au nevoie: dezvoltare și sănătate”, susține Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viață, Generali Asigurări. „Mai mult, asigurarea de sănătate devine o soluție necesară, în condițiile în care sistemul public de asigurări de sănătate are în permanență deficiențe în acoperirea celor mai elementare tratamente medicale”, subliniază Racoveanu.

MAJORAT este polița de finanțare și asigurare flexibilă pentru siguranța financiară a copilului după împlinirea vârstei de 18 ani, iar asigurarea de sănătate oferă protecție în caz de accident sau îmbolnăvire.

„Într-un context economic nesigur, preocuparea părinților față de viitorul copiilor crește exponențial. De aceea, siguranța financiară si educația copiilor lor devin prioritare. ÃŽn perioada ofertei, părintele are opțiunea de a alege între două pachete Majorat: Protect și Dinamic, ambele beneficiind de clauze suplimentare incluse.

Pachetele MAJORAT oferă părinților liniște și siguranță, iar copiilor le asigură șansa de a studia la universități de prestigiu, posibilitatea achiziționării unei locuințe în momentul în care încep viața pe cont propriu sau sprijinul financiar necesar întemeierii unei familii”, a mai adăugat Ovidiu Racoveanu.

Pentru accesarea poliței MAJORAT este necesar ca vârsta copilului să fie mai mică de 13 ani în momentul încheierii contractului, iar părintele sau tutorele legal nu trebuie să fie mai vârstnic de 65 de ani la încheierea contractului.

MAJORAT asigură protejarea capitalului împotriva devalorizării, prin majorarea sumei asigurate cu coeficientul de inflație. ÃŽn cazul în care părintele încetează din viață, înainte de încheierea contractului, Generali Asigurări preia plata primelor până la sfârșitul contractului, oferind astfel garanția investiției.

Polița asigură flexibilitate în deciziile părintelui, suma asigurată plus participarea la câștig putând fi plătite eșalonat, sub formă de rentă de studii sau integral la majorat sau la orice vârstă cuprinsă între 18 și 25 de ani.
Focus Plus, polița de sănătate pentru copii, la care se oferă reducere de 50% dacă este achiziționată împreună cu polița Majorat, asigură protecție în caz de accident și îmbolnăvire - îngrijiri medicale, spitalizare, intervenții chirurgicale etc.

Avantajele asigurării constau în faptul că asiguratul poate beneficia de îngrijiri medicale în orice spital, iar acoperirile sunt valabile pentru evenimentele petrecute în întreaga lume. Indemnizațiile nu sunt plătite spitalului, ci direct Asiguratului.

De asemenea, în caz de spitalizare, pentru primele 14 zile se oferă dublul indemnizației de spitalizare, față de restul perioadei. Această poliță de sănătate este utilă atât copiilor, cât și părinților sau altor membri ai familiei.

Generali Asigurări este parte a grupului internațional Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurări din lume. Cu o întrerupere în perioada comunistă, compania este prezentă pe piața românească începand cu anul 1835. Rețeaua teritorială a Generali Asigurări este compusă din 92 de agenții și puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astăzi toate tipurile de asigurări.
Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurări din întreaga lume, cu o experiență de 178 de ani în domeniul asigurărilor. Generali Group are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienți în întreaga lume și peste 84 000 de angajați.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu