Asigurare de somaj sau deces de la Metropolitan Life pentru utilizatorii cardurilor Bonus Card emise de Garanti Bank

Garanti Bank anunta ca a semnat un parteneriat cu Metropolitan Life prin care posesorii de Bonus Card beneficiază de un pachet complementar de asigurare.

Noul pachet de asigurare se numește PPI (Payment Protection Insurance) și este rezultatul primului parteneriat de bancassurance dintre Garanti Bank și Metropolitan Life.

Clienții Garanti Bank care dețin un card Bonus Card Standard, Gold sau Platinum vor putea beneficia de o protecție financiară în raport cu datoria aferentă cardului de credit, în cazul unui eveniment major neprevăzut și nedorit, precum șomajul sau decesul. 

Beneficiul de asigurare se plătește după cum urmează: în caz de șomaj, Metropolitan Life preia plata ratei minime necesare aferentă datoriei cardului de credit pentru o perioadă de șase luni, în numele clientului Garanti Bank, beneficiu care poate fi oferit de două ori în perioada de valabilitate a cardului.

În caz de deces, Metropolitan Life acoperă în întregime datoria cardului de credit.

Pachetul de asigurare PPI presupune un cost pentru titularul cardului numai atunci când există o datorie la data scadentă.

Spre exemplu, pentru o datorie de 1000 de lei, prima de asigurare lunară corespunzătoare ar fi de 1,68 lei.

"Ne așteptăm ca acest nou parteneriat de bancassurance să aducă un plus semnificativ de valoare clienților Garanti Bank. Împreună cu Metropolitan Life vom oferi un serviciu complex, care oferă protecție financiară posesorilor de Bonus Card, în situații mai puțin previzibile, astfel încât aceștia să își poată menține stilul de viață cu care s-au obișnuit. Credem că vom avea unul dintre cele mai competitive produse financiare din piață", a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank (foto).

"La Metropolitan Life, suntem dedicați în mod constant sprijinirii planurilor de viitor ale românilor. Acesta este motivul pentru ne-am angajat să oferim soluții inovatoare, care asigură protecție în situații neașteptate, și să investim în parteneriate solide, precum este parteneriatul de bancassurance cu Garanti Bank. Astfel, le oferim clienților acces la soluții simple de protecție financiară care le satisfac cel mai bine nevoile și planurile de viitor", a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Bonus Card este un produs unic în România și unul dintre cele mai complexe instrumente de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzacție, atât în țară cât și în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale, se mai arata intr-un comunicat de presa.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu