Allianz-Tiriac Asigurari a lansat o asigurare pentru calatoriile in strainatate

Allianz-Þiriac Asigurari a lansat polita de asigurare medicala Multitravel, care va acoperi riscurile de sanatate ale clientilor care calatoresc in strainatate, polita avand o valabilitate de un an, a anuntat miercuri asiguratorul.

Polita acopera riscurile pentru calatoriile in strainatate de pana la 25 de zile fiecare, efectuate in perioada de valabilitate, indiferent de numarul lor.

Compania partenera a Allianz-Þiriac Asigurari care, in cazul producerii unuia dintre riscurile asigurate, ofera asistenta clientilor in afara tarii este Mondial Assistance.

"Polita de asigurare Multitravel vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri care calatoresc in strainatate, reprezentand o oferta de acoperire a riscurilor medicale care poate fi contractata extrem de usor la un pret foarte competitiv. Persoanele care vor achizitiona acest produs nu vor mai avea grija incheierii cate unei polite de asigurare medicala de fiecare data cand calatoresc in
afara tarii. Ei vor fi protejati timp de un an de zile, oriunde in strainatate platind o prima fixa la momentul incheierii politei", a declarat Masoud Noormohammadian, director executiv Asigurari de Viata si de Sanatate in cadrul Allianz-Þiriac Asigurari.

Prima de asigurare poate fi achitata fie de angajator in beneficiul angajatilor care calatoresc, fie de catre persoanele asigurate. In plus, Multitravel poate fi incheiata si pentru grupuri de persoane care calatoresc impreuna.

Astfel, familiile sau grupurile care se deplaseaza in strainatate, indiferent de scopul calatoriei, pot incheia o singura polita Multitravel, care ofera protectie tuturor membrilor grupului. Numarul maxim de persoane care pot incheia impreuna asigurarea Multitravel este de 10.

Pentru planul de asigurare standard, care include toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada sau tara de rezidenta a asiguratului, prima anuala de baza per persoana este de 59 lei (pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 18-60 ani), putand fi chiar mai mica in functie de numarul de persoane care formeaza grupul asigurat.

Astfel, pentru o polita ce asigura cel putin doua persoane prima de asigurare de persoana este cu cinci procente mai mica decat tariful de baza, in timp ce, in cazul in care este vorba de cinci sau mai multe persoane asigurate, membrii grupului beneficiaza de reduceri de 10% ale costului individual al asigurarii.

In baza acestei polite, Allianz-Þiriac acorda indemnizatii de asigurare pentru cheltuielile medicale efectuate ca urmare a unei afectiuni acute sau accident suferite de asigurat pe perioada de valabiliate a politei, precum si cheltuieli de repatriere.

Cheltuielile medicale se refera la tratamentul ambulatoriu al asiguratului, spitalizare, interventii chirurgicale de urgenta, tratamente
stomatologice de urgenta, transportul efectuat de serviciile de ambulanta si cheltuielile cu medicamente si materiale sanitare prescrise de medic.

Suma asigurata prin polita Multitravel este de 30.000 de euro pentru cheltuieli medicale si 7.000 de euro pentru cheltuieli de repatriere, pentru o persoana asigurata, indiferent daca polita este incheiata individual sau pentru un grup.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu