Allianz-Þiriac Asigurãri ºi-a majorat capitalul social cu 1,3 milioane euro

Operatiunea a fost aprobata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, printr-o Decizie a presedintelui institutiei.



Majorarea capitalului social s-a efectuat prin incorporarea unei parti din profitul net obtinut in anul 2005, nerepartizat.



Conform bilantului contabil la 31.12.2005, Allianz-Þiriac Asigurari a inregistrat in anul financiar 2005 un profit net de peste 36 milioane RON (echivalentul a mai mult de 10 milioane de euro la cursul de schimb actual).



La fel ca si in anii precedenti, mai mult de jumatate din aceasta suma a fost pastrata in conturile societatii de asigurari, in vederea sustinerii planurilor de dezvoltare. Aceasta politica certifica, o data in plus, angajamentul actionarilor de a contribui la cresterea valorii afacerii pe termen lung.



In acest context, pe fond, operatiunea de majorare a capitalului social nu are

efecte semnificative asupra conturilor societatii, situatia capitalurilor proprii ale Allianz-Þiriac Asigurari fiind - atat inainte, cat si dupa inregistrarea valorii actualizate a capitalului social - una care garanteaza pastrarea echilibrelor financiare ale companiei la niveluri optime, chiar in conditiile continuarii cresterii volumului afacerilor intr-un ritm ridicat.



Asa cum a fost anuntat public, rezultatele preliminare ale activitatii companiei in anul 2006 evidentiaza o crestere a veniturilor din prime brute subscrise de 37 procente, pana la un nivel de 128 milioane de euro, dupa primele 5 luni din anul financiar curent.



Primele brute subscrise din activitatea de asigurari generale au depasit 115 milioane de euro, valoare cu 31% mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada (ianuarie-mai) din 2005.



In ceea ce priveste portofoliul de asigurari de viata, acesta a ajuns la o valoare a subscrierilor de 13 milioane de euro, indicand o crestere cu peste 126%.


Alte stiri

1 comentarii

kelly
24 Feb 2016

I have frequently thought about this very free credit scores from all three bureaus topic. You've definitely put a tremendous amount of thought and research into establishing this extensive single mom grants blog post. You introduced and argued numerous aspects I had ruled out. Well done. Do you intend on writing a scholarships for women follow-up? And, you can order a sport waist trainer online. Deanna, waist trainers for women lover

Posteaza un comentariu