Ghiseul Bancar

Finantari pe cinci ani pentru IMM-uri de la CEC

Casa de Economii si Consemnatiuni a marit perioada de creditare pentru finantarile din surse BERD. Intreprinderile mici si mijlocii vor putea contracta, astfel, credite CEC pe o perioada de pana la cinci ani. Banca raspunde astfel solicitarilor clientilor sai, iar prelungirea duratei de creditare arata increderea dobandita de BERD (furnizorul resursei financiare) in procedurile si politica prudentiala ale CEC, precizeaza un comunicat al bancii.

Creditele din surse BERD sunt disponibile in euro, sunt destinate intreprinderilor mici si mijlocii si, in anumite conditii, pot ajunge la o suma totala de 250.000 de euro pentru un singur client.

In functie de creditul solicitat, se poate acorda o perioada de gratie de pana la sase luni. Acest tip de finantare este destinat proiectelor de investitii - capital de lucru, cladiri, terenuri, linii de productie, proiecte noi, modernizarea sau extinderea afacerilor existente. Rambursarea creditului accesat se stabileste de comun acord cu clientul, in functie de specificul activitatii.

CEC este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 149,7 milioane lei, active totale de peste 6 miliarde lei si o retea de 1.391 unitati, in mediul urban si rural.