Ghiseul Bancar

Firmele pot depune numerar in conturi si la Posta

Compania Națională ,,Poșta RomaÌ‚nă”, partenerul de business al mediului de afaceri, a lansat o soluție rapidă de gestionare integrată a iÌ‚ncasărilor cash prin care facilitează colectarea, depozitarea și transferul numerarului iÌ‚n conturile proprii, pentru companii, persoane fizice autorizate și alte entități, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

MyCash, noul serviciu, permite companiilor, respectiv oricărui client persoană juridică, ca iÌ‚n baza unui protocol iÌ‚ncheiat cu Poșta RomaÌ‚nă, să depună numerar la orice subunitate poștală, care apoi este transferat electronic iÌ‚n contul bancar al clientului.

,,Prin MyCash ajutăm companiile să se conformeze prevederilor legale privind operațiunile de plăți și iÌ‚ncasări cu numerar, printr-un canal sigur pentru depunerea și transferul fondurilor, reducaÌ‚nd sarcina logistică și financiară a celor care manipulează frecvent numerar”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale ,,Poșta RomaÌ‚nă”.

Clienții au acces la o rețea extinsă de aproximativ 5.000 de subunități poștale, în mediul urban și în cel rural, în orice moment al unei zile lucrătoare și pe tot timpul programului de lucru al subunităților poștale.

De la lansarea serviciului MyCash, în luna noiembrie 2023 și până astăzi, s- au înregistrat depuneri în valoare de aproape 4 milioane de lei. Pe primele 3 locuri s-au situat județele Teleorman, Hunedoara și Argeș.

Schema completă a serviciului MyCash poate fi accesată la linkul:

https://www.posta-romana.ro/a1743/solutii-business/solutii-integrate/in- romania/mycash.html .