Ghiseul Bancar

CEC Bank a lansat aplicatia CEC Pay pentru platile cu telefoanele mobile

CEC Bank devine a opta banca din Romania care lanseaza o aplicatie pentru platile cu telefonul mobil, dupa Banca Transilvania (BT), ING Bank, Unicredit, Raiffeisen, BCR, OTP Bank si Credit Europe Bank.

Aplicatia CEC Bank se numeste CEC Pay, se poate descarca din Google Play, la acest link, pentru telefoanele cu sistemul de operare Android.

In aplicatie se pot inregistra doar cardurile de debit si credit Visa, nu si cele MasterCard, iar platile cu telefonul sunt gratuite.

Ghidul de utilizare CEC Pay pentru sisteme de operare Android se poate consulta pe site-ul CEC Bank, la acest link, iar Termenii si conditiile de utilizare a aplicatiei CEC Pay se afla la acest link.

Comunicatul CEC Bank:

Clienții CEC Bank pot plăti de astăzi cu telefonul prin CEC Pay

Bucuresti, 15.01.2020 - CEC Bank lansează CEC Pay, aplicația Android prin care clienții băncii pot plăti contactless, utilizând tehnologia NFC (Near Field Communication - comunicare in camp apropiat), direct cu telefonul la comercianți.

CEC Pay funcționează doar prin conectarea cardurilor Visa CEC Bank și permite inclusiv transferuri rapide de bani atât către alți utilizatori de CEC Pay, cât și către carduri emise de alte bănci din România. Utilizatorul CEC Pay poate să își personalizeze experiența de plată și să își securizeze tranzacțiile, direct din aplicație, prin activarea opțiunii de autorizare tranzacții în cazul unor plăți cu o anumită valoare sau în cazul mai multor tranzacții consecutive.

„Tehnologia și nevoile clienților noștri evoluează, de aceea plățile mobile sunt una dintre prioritățile noastre și am început cu CEC Pay întrucât peste 80% din portofoliul nostru de clienți sunt utilizatori ai sistemului de operare Android. Urmează ca în prima parte a acestui an să lansăm și o soluție de plată similară pentru utilizatorii de sistem iOS. Suntem foarte atenți la tot ce se întâmplă la nivel de tehnologii noi și soluții inteligente de plată și transfer bani. Banking-ul până la urmă trebuie să fie la fel de simplu și accesibil ca orice altă experiență online”, a spus Bogdan Neacșu, Director General - Președinte CEC Bank.

Pentru a putea plăti cu telefonul, utilizatorii CEC Pay au de urmat trei pasi simpli: descarcă aplicația din Google Play Store, adăugă cardurile Visa, de debit sau de credit, de persoană fizică sau juridică, și pot incepe cumpărăturile.

Serviciul CEC Pay este gratuit, iar plățile cu telefonul mobil sunt realizate fără taxe sau comisioane. Clienții pot consulta ghidul de utilizare CEC Pay la adresa www.cec.ro.

Despre CEC Bank

CEC Bank este banca românească cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.