Ghiseul Bancar

Clientii CEC Bank pot sa-si plateasca impozitele cu aplicatia de mobile banking

Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele Apple (iOS), cat si pentru cele care ruleaza Android.

CEC Bank a lansat noi facilitati in cadrul platformei de Mobile Banking, prin care clientii persoane fizice isi pot achita taxele si impozitele datorate atat catre bugetul de stat, cat si catre bugetele locale, precum impozitul pe cladiri, terenuri, pe mijloacele de transport, pe venituri din activitati independente sau din cedarea folosintei bunurilor etc. se arata intr-un comunicat al bancii, in care se mai preizeaza urmatoarele:

 

Aplicatia CEC Bank Mobile Banking permite efectuarea de plati intra si interbancare in lei si valuta, plata facturilor, efectuarea schimburilor valutare, constituirea/lichidarea depozitelor si obtinerea de informatii financiare direct de pe telefonul mobil, instantaneu.

 

O alta functionalitate moderna a aplicatiei o reprezinta plata facturilor de utilitati prin scanarea codurilor de bare cu camera telefonului mobil, facilitate disponibila pentru partenerii cu care banca a incheiat conventii de colectare. Platforma permite si localizarea prin coordonate GPS a tuturor unitatilor teritoriale si a ATM-urilor bancii, aceasta fiind integrata cu hartile disponibile pe terminalele mobile.

 

Prin aceste facilitati, orice persoana interesata este ghidata, prin sistemele de navigatie, pana la cea mai apropiata unitate sau bancomat al bancii, cu indicarea exacta a traseului de parcurs.

 

Transferurile interbancare realizate prin intermediul CEC Bank Mobile Banking beneficiaza de comisioane reduse cu 50% fata de tariful standard, reducerea fiind de 100% in cazul transferurilor intrabancare.

 

”Prin adaugarea noilor componente ale aplicatiei CEC Bank Mobile Banking, clientii persoane fizice pot achita in mod facil si in deplina siguranta diverse taxe si impozite. Astfel, conform obiectivelor asumate, CEC Bank face un nou pas in directia digitalizarii si imbunatatirii experientei clientului”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank.

 

Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele Apple (iOS), cat si pentru cele care ruleaza Android. Mai multe detalii despre serviciul de Mobile Banking de la CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro, sectiunea Operatiuni la distanta.