Ghiseul Bancar

Cum sa stai linistit(a) dupa ce ai luat un credit, fara frica de a nu-l putea rambursa, din cauza unor probleme neprevazute

Garanti Bank oferă clienților săi multiple opțiuni de asigurări în sistemul Bancassurance, pentru contul de salariu, credite de nevoi personale, carduri de credit, credite ipotecare, linie de credit pentru persoane juridice.

Trăim într-o societate în care datele noastre personale sunt mai expuse ca niciodată. După criza economică, regulile au devenit mai stricte, mai ales în termeni de siguranță și protecție împotriva diferitelor riscuri financiare, precum fraudele sau alte situații neprevăzute.

Astfel, băncile joacă un rol foarte important în informarea clienților cu privire la potențialele riscuri care pot apărea odată cu accesarea unor produse și servicii bancare și opțiunile la care pot apela pentru a maximiza siguranța.

Instituțiile financiare își construiesc în acest sens o strategie complexă de protecție a clienților, care include nu doar sisteme de criptare a datelor, ci și variante de asigurări pentru diferite produse bancare.

Astfel de strategii consolidează relația cu clienții și le garantează că instituția financiară aleasă este un partener financiar stabil și de încredere.

Așteptările clienților sunt, totodată, unele ridicate. Ei își doresc soluții personalizate și care să ia în calcul cât mai multe nevoi pe care le au, inclusiv cele de protecție.

Garanti Bank oferă clienților săi multiple opțiuni de asigurări în sistemul Bancassurance, pentru contul de salariu, credite de nevoi personale, carduri de credit, credite ipotecare, linie de credit pentru persoane juridice.

Astfel de asigurări sunt ușor de accesat și oferă protecția clienților, în cazul în care se confruntă cu situații neașteptate, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, deces, intervenții chirurgicale, invaliditate totală permanentă, cât și acoperirea unor servicii medicale în regim de urgență, în cazul călătoriei în străinătate, transport medical în regim de urgență, protecție financiară în cazul întârzierii bagajelor sau întârzierea cursei aeriene.

Beneficiile asigurărilor intermediate de Garanti Bank sunt:

• 0.168% valoarea primei de asigurare aplicată datoriilor curente și viitoare, în funcție de ultimul extract de pe cardul de credit, Bonus Card;

• în cazul pierderii involuntare a job-ului, asigurarea acoperă ratele unui credit de nevoi personale pentru 6 luni consecutive și 3 evenimente pe parcursul duratei creditului;

• acoperire pentru o perioadă de 6 luni la plata facturilor, per eveniment, și maximum 18 luni pe întreaga perioadă a contractului, în caz de pierdere involuntară a locului de muncă, sau de invaliditate temporară;

• protecție financiară pentru fiecare intervenție chirurgicală suferită, cu o valoare a primei de asigurare ce începe de la 20 de lei/lună