Ghiseul Bancar

Firmele care au carduri business CEC Bank pot obtine descoperit de cont de maxim 200.000 de lei

Firmele care au carduri business CEC Bank pot obtine descoperit de cont de maxim 200.000 de lei

CEC Bank deruleaza pana la data de 31.12.2016 o campanie promotionala la limitele de descoperit de cont in lei atasate cardurilor destinate persoanelor juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Prin facilitatea de descoperit de cont atasata cardurilor Business, clientii bancii au acces facil la sumele necesare derularii activitatii curente, sub forma de linii de credit pentru nevoi curente temporare, cu reinnoire in functie de rulajul creditor efectuat.

Clientii care beneficiaza de cel putin 6 luni de o facilitate de credit de la CEC Bank pot accesa pana la 200.000 lei, fara a depasi 15% din cifra de afaceri, iar clientii noi pot accesa pana la 80.000 lei, dar nu mai mult de 15% din cifra de afaceri.

Facilitatea se acorda fara constituirea de garantii suplimentare, pe o perioada de 24 luni, cu posibilitate de prelungire. In cadrul campaniei promotionale, banca nu percepe comision de administrare sau comision de analiza a facilitatii de credit.

“Sustinerea clientilor IMM reprezinta o prioritate pentru CEC Bank si in acest sens am ales sa promovam pe parcursul anului 2016 atat produsele de finantare a investitiilor, cat si pe cele de creditare destinate activitatii curente. Clientii au astfel acces la una dintre cele mai variate si avantajoase oferte de produse si servicii de pe piata, CEC Bank contribuind astfel, in linie cu misiunea asumata, la dezvoltarea economica, la crearea si mentinerea locurilor de munca”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditelor. Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunilor dedicate persoanelor juridice.