Ghiseul Bancar

Garanti Bank lanseaza al doilea program de traineeship Learn 2B a Banker

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din România, lansează primăvara aceasta al doilea program de traineeship  “Learn 2B a Banker”, care va fi remunerat și se va derula pe o perioadă de 4 luni.

La cursurile de training participa 15 stagiari, aleși în urma unui proces de selecție, la care s-au înscris proaspăt absolvenți de studii masterale economice sau tehnice, anunta banca intr-un comunicat.

Programul “Learn 2B a Banker” a fost lansat oficial la începutul anului trecut, printr-un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE). La momentul respectiv, din 950 de aplicanți, au fost aleși 20 de stagiari, care au urmat sesiunea de training în perioada februarie-mai 2014. 15 dintre aceștia au fost ulterior angajați în cadrul Garanti Bank, pentru a-și începe cariera în domeniul financiar-bancar.

“Credem ca tinerii ar trebui să aibă șansa de a-și începe cariera într-un mediu financiar dinamic, iar programul nostru «Learn 2B a Banker» le oferă această oportunitate. Avem mare încredere în noua generație de stagiari. Le dorim mult succes și să devină colegii nostri peste patru luni”, a declarat Melania Jaravete (foto), Director Resurse Umane - Garanti Bank.

Participanții vor beneficia de un mix de informații teoretice și de experiențe practice cu privire la produsele și serviciile din sistemul financiar bancar. Activitatea se va desfășura în cadrul agențiilor băncii, iar tinerii vor avea astfel acces la o varietate de activități specifice sistemului bancar și își vor putea dezvolta aptitudinile profesionale și competentele organizaționale alături de noi. În plus, la sfârșitul celor patru luni, fiecare tânăr cooptat va avea posibilitatea de a deveni membru al echipei Garanti Bank.

Beneficiile programului “Learn 2B a Banker”:

- acumularea unei experiențe practice în mediul real de business;
training specializat;
- oportunitatea de a fi ulterior angajat în echipa Garanti Bank.