Ghiseul Bancar

Garanti Bank a deschis cea de-a 80-a agentie, in Bucuresti. Banca isi majoreaza reteaua cu inca 5 unitati in acest an

Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din România, anunta deschiderea celei de-a 80-a agenție din țară, în zona Baba Novac din București.

Noua agenție continuă strategia Garanti Bank de a le oferi clienților săi produse și servicii de top, prin intermediul unei interfețe prietenoase, eficiente și ușor de utilizat, menită să furnizeze confortul, intimitatea și siguranța necesare pentru efectuarea operațiunilor bancare, precizeaza banca intr-un comunicat.

Întrucât clienții noștri au în permanență nevoie de servicii bancare rapide, ușor de folosit oricând și de oriunde, credem că este foarte important să fim cât mai aproape de ei, de locuințele lor și birourile unde lucrează. Noua agenție va reuși să completeze activitatea noastră în zonă și va deservi cu profesionalism clienții din sectorul 3. Până la finalul anului, banca va mai deschide cinci agenții – două în București, una în Cluj-Napoca, una în Timișoara și una în Brașov”, a declarat Ufuk Tandogan (foto), CEO Garanti Group Romania.

Agenția din Baba Novac se adresează clienților Retail și IMM și va avea un program de lucru zilnic, între orele 09:00-17:00. În prezent, rețeaua de agenții a Garanti Bank este formată din 80 de agenții situate în toată țara.