Ghiseul Bancar

Biletele de avion cumparate pe Vola.ro se pot plati si la bancomatele Garanti Bank, cu numerar, fara card, de catre clientii oricarei banci

Plata la bancomat presupune trei pași simpli: 1. Accesarea meniului dedicat pentru plata facturilor 2. Introducerea facturii proforme emisă de Vola.ro 3. Depunerea sumei și solicitarea chitanței cu detaliile tranzacției

Garanti Bank anunta ca a incheiat un acord cu Vola.ro, agenția online de turism numărul 1 din România, prin care clientii acesteia isi pot plati biletele de avion si alte servicii la bancomatele Garanti, cu numerar, chiar daca nu sunt si clienti ai bancii si fara a avea nevoie de un card.

Acordul este valabil pentru orice produs Vola.ro – bilet de avion, city break, asigurare, etc. – indiferent dacă rezervarea a fost făcută online sau prin Call Center-ul Vola. De asemenea, clienții Garanti Bank își pot folosi cardurile de credit sau debit cu același scop.

Plata la bancomat presupune trei pași simpli:

1. Accesarea meniului dedicat pentru plata facturilor
2. Introducerea facturii proforme emisă de Vola.ro
3. Depunerea sumei și solicitarea chitanței cu detaliile tranzacției

"Unul dintre principalele obiective ale acestui parteneriat este să le oferim clienților Vola.ro încă o opțiune convenabilă de plată, pe lângă soluția de achitare online, cu cardul. Astfel, folosind ATM-urile inteligente Garanti Bank, aceștia au posibilitatea de a plăti oricând, ușor și rapid produsele Vola.ro, fără a utiliza un card și fără costuri suplimentare", a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Ne-am dorit să le oferim clienților Vola.ro modalități convenabile și de încredere pentru a face procesul de cumpărare mai ușor. Prin parteneriatul cu Garanti Bank, ne adresăm cu precădere persoanelor care încă mai ezită să facă plăți online și sperăm să creștem cota de piață pe segmentul de clienți offline”, a declarat Manuela Melinescu, Marketing Manager,Vola.ro.

Oricare dintre produsele Vola.ro pot fi plătite, pe baza facturii proforme, la oricare dintre cele 80 de agenții Garanti Bank din țară, prin serviciul de internet banking Garanti Online, utilizândcardul de credit / debit Garanti Bank.

Banca are cea mai mare rețea de ATM-uri inteligente din țară (BancoSmart), aproape 300, care pot fi utilizate de către oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu numerar sau cu cardul. Dintre clienții care efectuează plata facturilor prin intermediul canalelor alternative de distribuție ale Garanti Bank, peste 50% aleg plata în numerar la ATM-urile băncii.

Clienții Vola.ro au vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, locuiesc în mediul urban și au venituri medii și mari. Destinațiile preferate pentru excursiile de câteva zile sunt cele mai importante orașe europene, precum Roma, Veneția, Praga, Barcelona, Paris sau Londra.