Ghiseul Bancar

EximBank deschide o noua agentie in Arad

Noua agenție este deschisă în Arad, Piața Avram Iancu, nr.10 (arad@eximbank.ro) și, la fel ca și ultimele unități inaugurate de bancă, va funcționa cu trei angajați, fără servicii de back office.

 

EximBank anunta continuarea procesului de extindere a rețelei operative prin deschiderea unei noi agenții în municipiul Arad care să consolideze prezența băncii în zona de vest a țării, una dintre regiunile cu un  nivel ridicat de dezvoltare economică.

”Abordarea de business a EximBank continuă să fie concentrată pe dinamizarea activității comerciale prin valorificarea accelerată a specificului activității sale și a resurselor disponibile. Analizăm permanent oportunitățile și căutăm să ne extindem în zone cu potențial economic care să ne permită să ne consolidăm prezența pe segmentul de nișă pe care operăm - cel de corporate banking. De aceea, avem în vedere continuarea procesului de dezvoltare a rețelei cu menținerea unei poziții echilibrate din punctul de vedere al riscurilor”, a spus Traian Halalai, președintele EximBank, citat intr-un comunicat al bancii.

Noua agenție este deschisă în Arad, Piața Avram Iancu, nr.10 (arad@eximbank.ro) și, la fel ca și ultimele unități inaugurate de bancă, va funcționa cu trei angajați, fără servicii de back office.

Procesul de dezvoltare a rețelei operative a EximBank a demarat anul trecut, când au fost inaugurate patru agenții. EximBank Arad se alătură astfel unităților teritoriale pe care banca le are în București, Bacău, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Timișoara și Sibiu.

”Aradul este una dintre cele mai bune zone pentru afaceri din țară, cu importante concentrări de producție generatoare de dezvoltare economică și cu un mediu de afaceri dezvoltat. Așadar, pentru EximBank, care are ca misiune sprijinirea business-ului, deschiderea agenției Arad a fost o decizie firească în contextul în care ne-am stabilit ca strategie susținerea cât mai multor proiecte care aduc plus valoare în economie”, a mai spus Traian Halalai.