Ghiseul Bancar

Porsche Asigurari lanseaza politele de asigurare Casco

Porsche Finance Group extinde oferta Porsche Asigurări, prin introducerea polițelelor de asigurare CASCO pentru autovehiculele noi achiziționate prin creditul oferit de Porsche Bank sau prin plata intregrală (CASH).

Porsche Asigurări, compania lansată de Porsche Finance Group în urmă cu un an, își diversifică gama de produse odată cu lansarea poliței de asigurare CASCO pentru CASH & CREDIT, se arata intr-un comunicat al companiei.

Noul produs a fost creat pentru a completa gama de soluții și servicii financiare oferite de Porsche Finance Group, în concordanță cu nevoile clienților care optează pentru mărcile holdingului.

„Noua poliță de asigurare CASCO pentru CASH & CREDIT a fost concepută pentru a veni în completarea soluțiilor financiare oferite de Porsche Finance Group,” a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group. „Astfel, persoanele care doresc să achiziționeze autoturisme aparținând mărcilor holdingului Porsche prin credit sau cash au acum posibilitatea de a încheia polița de asigurare direct în showroom, beneficiind de avantajele conceptului nostru one-stop-shop” a explicat Kurt Leitner.

Polița CASCO încheiată prin Porsche Asigurări este valabilă în întreaga Europă, iar titularul nu este nevoit să plătească prime suplimentare atunci când călătorește în alte țări, indiferent de compania care oferă asigurarea RCA. Suma maximă asigurată este de 150.000 EUR, pentru care Porsche Asigurări oferă produsul standard.

Clienții care optează pentru polița de asigurare CASCO oferită de Porsche Asigurări beneficiază de asistența rutieră non-stop și decontarea direct către service-urile auto ale Grupului Porsche a contravalorii reparațiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment. Astfel, clienții pot apela non-stop numărul de telefon disponibil la Porsche Asigurări pentru a anunța un eveniment rutier, a primi informațiile necesare sau a organiza transportul vehiculului și al pasagerilor de la locul evenimentului.

Porsche Asigurări oferă asigurare CASCO pentru o gamă variată de riscuri, inclusiv riscuri speciale cum ar fi avariile la instalația electrică provocate de mușcăturile de animale, avariile cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc. Un aspect foarte important pentru clienți este faptul că nu trebuie să meargă la sediul asiguratorului pentru evaluarea pagubelor, ci totul se finalizează la sediul dealer-ului auto. Compania se bazează pe o rețea de inspectori de daune independenți, care acoperă întreg teritoriul țării și care sunt pregătiți să răspundă eficient tuturor solicitărilor.

ÃŽn cazul polițelor CASH, tariful este determinat în funcție de orașul în care asiguratul are domiciliul/sediul social, vârsta asiguratului, făcându-se de asemenea o diferențiere de tarif între persoanele fizice și juridice. Toate criteriile luate în considerare pentru stabilirea tarifului îi conferă clientului siguranța unui produs adaptat la nevoile și profilul său.

Porsche Asigurări, companie lansată în octombrie 2008, a încheiat până în septembrie 2009 3.481 polițe de asigurare. ÃŽn doar un an de activitate pe piața românească și oferind pentru început un singur produs – asigurarea full-CASCO pentru mașinile noi achiziționate prin contracte de leasing – Porsche Asigurări a atins deja o cota de 5% din portofoliul de contracte de asigurare încheiate de grup. Porsche Finance Group este singura companie de servicii financiare complete, integrate, de pe piața auto din România.

Porsche Finance Group

Porsche Finance Group se ocupă cu finanțarea autoturismelor aparținând mărcilor holdingului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley și Porsche. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group oferă clienților săi soluții eficiente și rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului „one stop shop”: achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină și o administrare eficientă a flotelor de mașini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice și companii. Porsche Bank România – prima bancă auto specializată de pe piața românească – oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu asigurări CASCO și RCA.
Porsche Mobility a fost înființată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car și leasing operațional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurare CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi achiziționate în leasing, sau credit bancar prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Bank și Porsche Mobility, sau prin plata integrală.