Ghiseul Bancar

Eureko: profit net de 115 milioane euro

Grupul Eureko, un grup financiar cu o poziție puternică pe piața din Europa, a anunțat rezultatele obținute în primele șase luni ale anului 2009. Astfel, în contextul actual economic, compania a înregistrat profit, rezultatele din primul semestru al anului 2009 confirmând stabilitatea financiară a Grupului, lider pe piața olandeză de asigurări de sănătate, se arata intr-un comunicat al companiei.

Astfel, în primul semestru din 2009, Grupul Eureko a înregistrat un profit net de 115 milioane Euro. Valoarea activelor totale a crescut cu 14%, atingând valoarea de 8.5 miliarde Euro,. ÃŽn aceeași perioadă, rata solvabilității a depășit cu 76% cerințele minime impuse prin lege, atingând nivelul de 176%.

“În ciuda contextului dificil economic, ne menținem pe poziții. Indiferent de situația economică, obiectivul nostru este acela de a ne consolida poziția făcând ceea ce facem noi mai bine, creând valoare pentru clienții noștri prin siguranța oferită de produsele noastre de asigurări. Valoarea pe termen lung oferită clienților noștri este atribuită și partenerilor noștri de distribuție, pentru angajații și acționarii noștri,” a a declarat Willem van Duin, Președintele Consiliului Executiv al Eureko BV.

“Suntem mândri să fim parte a unui grup financiar atât de puternic și demn de încredere. Profitul net înregistrat de Grupul Eureko în prima jumătate a lui 2009 este o dovadă a stabilității noastre financiare, a expertizei și stabilității noastre pe piața locală,” a declarat Frans van der Ent, Country Manager al Eureko în România.