Ghiseul Bancar

Aviva recruteaza 300 de consilieri financiari de asigurari

Aviva România vrea să recruteze 300 de consilieri financiari până la sfârșitul acestui an pentru extinderea forței de vânzări, cei recrutați urmând să beneficieze de un program extins de traning, a anunțat joi compania.

"Toți cei recrutați vor beneficia de un program extins de training care îi va ajuta să își dezvolte abilitățile financiare și de management, dar și să se testeze ca profesioniști într-un mediu internațional de afaceri", a declarat directorul general al Aviva România, Shah Rouf.

Campania de recrutare se desfășoară la nivel național și a început luna trecută. Prima etapă a campaniei s-a desfășurat în șapte mari orașe ale țării - Cluj, Timișoara, Oradea, Constanța, București, Brașov și Iași - cu o medie a participării de 70 - 80 de persoane pentru fiecare oraș.

ÃŽn cea de-a doua etapă a campaniei, Aviva vrea să implementeze strategii de recrutare în cinci orașe pilot, urmând ca ulterior acțiunea să acopere toate regiunile țării.

Grupul Aviva este prezent pe piața din România , Aviprin Aviva Asigurări de Viațăva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat și Aviva Investors România.