Un cadou special de Craciun pentru copilul tau? Fa-i o asigurare!

Grabiti-va daca vreti sa castigati o excursie!Pentru a participa in aceasta campanie, participantii trebuie sa opteze si sa incheie un contract pentru unul dintre produsele ING din cadrul planurilor financiare pentru copii de tip Academica sau Debut 18, in perioada 06 octombrie 2005 – 15 decembrie 2005 (data cererii de asigurare). Contractul incheiat pentru unul dintre produsele ING din cadrul planurilor financiare pentru copii trebuie sa fie in vigoare, in conditiile asiguratorului, pe intreaga perioada a campaniei, inclusiv in momentul tragerii la sorti si, in cazul castigatorilor, al plecarii in excursia aleasa.La tragerea la sorti se va extrage electronic, din totalul de persoane care se califica pentru produsele ING pentru planurile financiare pentru copii in perioada mentionata, doi castigatori, care vor putea pleca intr-o excursie, la alegere, impreuna cu alti maxim 3 membrii din familie (copii, sot/sotie), intr-una dintre locatiile mentionate mai sus.Excursiile oferite in cadrul acestei campanii au un caracter educativ si sunt adresate in special copiilor. De aceea castigatorul/castigatoarea este obligat(a) sa efectueze aceasta excursie impreuna cu cel putin un copil.Descrierea premiilorPremiile Campaniei “Castiga cu Planurile Financiare pentru copii de la ING” sunt urmatoarele:

2 excursii intr-una dintre urmatoarele locatii, la alegere:

1. Barcelona, avand ca parte centrala a excursiei Catedrala Sagrada Familia.

2. Paris, avand ca parte centrala a excursiei Muzeul Luvru.

3. Londra, pentru a vizita Observatorul astronomic de la Greenwich.

4. Milano – Maranello, pentru a vizita muzeul Ferrari de la Maranello.Excursia castigata trebuie efectuata pana la data de 15 iunie 2006. Acest lucru va fi mentionat si in contractul dintre Agentia de Turism partenera si castigatorul/castigatoarea excursiei, contract care va trebui semnat in maxim 30 de zile de la data anuntarii castigatorului/castigatoarei in urma tragerii la sorti, moment pana in care castigatorii vor trebui sa decida locatia aleasa.

Durata unei excursii este de 4 zile iar valoarea excursiei include costurile de transport, cazare (3 nopti) cu demipensiune, asigurare de calatorie si o suma de 500 Euro, bani de buzunar.Valoarea fiecarui premiu este de maxim 2700 Euro, iar valoarea totala a premiilor este de maxim 5400 Euro. Cu toate acestea, valoarea totala a premiilor poate varia in functie de locatia aleasa de catre castigator.Taxe si impoziteEste foarte important sa stiti ca organizatorul campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile incluse in cadrul campaniei.ING ii rasplateste si pe clientii care aduc clientiDe asemenea, daca sunteti deja client ING si ati incheiat o astfel de polita de asigurare inainte de inceperea campaniei, puteti participa la promotia dedicata clientilor existenti. Trebuie sa recomandati prietenilor Planurile Financiare pentru Copii de la ING si sa luati legatura cu consultantul pe care il aveti pentru a-i spune numele celor interesati.

Daca acestia incheie unul din Planurile Financiare pentru Copii, dar nu mai tarziu de 15 decembrie, va calificati pentru promotie.Despre “Debut 18”Debut 18 este un plan care asigura copilului o sursa de venit pe perioada studiilor sau la inceputul vietii sale independente. Accesand acest produs, veti avea acces si la Programele de investitii ING Asigurari de Viata (se acumuleaza sumele de bani de care va avea nevoie copilul).Caracteristicile planului financiar pentru copii Debut 18:- puteti alege valoarea rentelor de care doriti sa beneficieze ulterior copilul dvs., precum si contributiile lunare cele mai potrivite corespunzand disponibilitatii financiare;

- alegeti protectia financiara de care doriti sa beneficieze copilul pe perioada de plata a primelor;

- puteti sa adaugati componentei de protectie si acumulare a politei dvs. o componenta investitionala, administrata separat, constituita prin plata unor prime suplimentare; acestea pot fi plasate in Programele de investitii ING Asigurari de Viata: Programul Bonuri de Tezaur (cu grad minim de risc) sau Programul Mixt.Cum se platesc primele de asigurare?Primele pot fi platite lunar, trimestrial, semestrial sau anual; Consilierul de la ING Asigurari m-a “asigurat” ca pot spori sau reduce valoarea primelor pe toata perioada contractului.De asemenea, oricare terta persoana poate spori contul copilului dvs. platind prime suplimentare (pot fi bunicii, unchii, nasii, etc.)Cum beneficiati de banii economisiti prin “Debut 18”?La terminarea perioadei de plata a primelor veti alege modalitatea de primire a fondului de rente constituit. Beneficiarul poate primii banii esalonat, sub forma de rente pe o perioada de 5 ani sau in intregime. Iar, daca depuneti sume suplimentare, aveti acces la ele pe toata perioada contractului.Despre “Academica”Conform consilierului ING, Academica este un plan financiar care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare continuarii studiilor copilului dvs.Caracteristicile planului financiar Academica- puteti alege valoarea rentelor de care doriti sa beneficieze ulterior copiii precum si contributiile lunare cele mai potrivite corespunzand bugetului dvs.

- la incheierea perioadei de plata a primelor (minim 5 ani), copilul urmeaza sa primeasca rentele timp de 5 ani, in functie de tipul de produs ales.

- in cazul nefericit in care survine decesul persoanei asigurate, ING Asigurari de Viata poate prelua plata primelor contractualeCum se platesc primele de asigurare?Perioada de plata a primelor de asigurare: de la minim 5 ani pana la maxim implinirea varstei de 22 de ani ai copilului.intervalul de timp la care platiti aceste prime poate fi lunar, trimestrial, semestrial sau anual.

Daca doriti, puteti suplimenta fondurile economisteCum puteti beneficia de banii economisiti?Fie copilul dumenavoastra va avea acces la rente lunare pe o perioada de 5 ani, incepand cu varsta de 18 ani ai copilului si pana la maxim implinirea varstei de 27 de ani, fie o suma forfetara in momentul in care va implini 18 ani si contractul inceteaza.Ana Maria MeganPentru mai multe amanunte puteti contacta ING Asigurari Infoline la 08008.08009 sau sa trimiteti un e-mail la adresa retail@ingromania.ro.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu