Generali lanseaza o asigurare de sanatate pentru firme

VITAL PLUS, flexibilitate in motivarea angajatilorVITAL PLUS a fost creat ca raspuns la dorinta companiilor de a-si motiva angajatii prin oferirea de pachete tip Employee Benefits.

Asigurarea de sanatate GENERALI VITAL PLUS include: asigurare de viata, asigurare de invaliditate permanenta, acoperiri de sanatate pentru boala si accidente, servicii medicale in functie de pachetele alese, screening pentru diverse grupe de risc.

In functie de optiunea contractantului si de complexitatea serviciilor medicale solicitate, pot fi oferite trei tipuri de pachete de asigurare: VITAL PLUS BASIC, VITAL PLUS MEDIUM, VITAL PLUS TOP.

VITAL PLUS are avantajul flexibilitatii, compania contractanta avand posibilitatea sa aleaga clauzele pe care le ofera angajatului si limitele de acoperire.Premisele parteneriatuluiGenerali Group este un grup cu peste 173 de ani de experienta, avand in componenta 630 de companii, holdinguri financiare, companii de servicii si companii imobiliare.

Generali Asigurari este membra a Generali Holding Vienna, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrala .

Cu o vasta experienta in evaluarea riscului si un portofoliu numeros de produse, Generali Asigurari dispune atat de o retea de distributie proprie cat si de colaborarea cu brokerii.Centrul Medical Diagnosis este un integrator de sanatate bazat pe o echipa de specialisti reputati in domeniul medical. Garantarea calitatii serviciilor medicale ambulatorii si de medicina muncii furnizate de Diagnosis este realizata de sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001 implementat de Clinica. Diagnosis dispune de rezerve private in spitale si de o retea complexa de parteneri in toata tara.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu