Banca Transilvania mi-a aprobat initial creditul Prima Casa, am dat si avans, dar dupa 3 luni mi-a spus ca am probleme cu o restanta. Ce pot sa fac?

"Avem si noi un dosar la Banca Transilvania de vreo 3 luni si ceva pentru un credit prin programul Prima Casa", ne scrie un cititor al site-ului Reclamatiibanci.ro, dedicat educatiei financiare si rezolvarii problemelor dintre banci si clientii acestora.

"Nu stiu cum sa incep sa se inteleaga. Am avut niste restante la un card Cetelem, intre timp am achitat acel card si ne am dus la Transilvania sa facem credit prin Prima Casa zicand consultantului bancii de restentele avute la acel card Cetelem.

Consultantul ne a zis ca face o simulare sa vedem daca putem face credit cu restantele alea.. Ne a zis ca a venit respunsul si ca da putem face credit, a zis si la ce suma ne incadram si ca putem cauta locuinta.

Am gasit locuinta, ei au trimis evaluatorul, noi am dus si toate actele locuintei intre timp si ne au trimis la notar sa facem antecontractul.

La notar am dat si avansul vanzatorului si banca a zis ca totul e ok si a ramas sa trimita dosarul la fond, pana aici totul bine.

Intre timp consultantul nostru a plecat in concediu iar noi am ramasa asa in aer. Dupa ca s a intors din concediu doamna de la banca a zis ca de fapt au aparut niste probleme in legatura cu acel card si cu restantale avute si ca nu stie ce se poate face."

Vezi aici continuarea

Probleme cu banca? Scrie-ne aici se te ajutam


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu