refuz verificare cont al fratelui decedat

buna ziua. am dezbatut succesiunea fratelui dar depozitul bancar de care am aflat dupa nu a fost trecut in masa succesorala .am mers la banca cu CF DE DECES si HOTARAREA JUD care atesta calitatea de mostenitoare si am primit refuz cateagoric din partea unei functionare. noi santem 2 mostenitoare dar partea cealalta nu-mi pune la dispozitie informatii cu privire la bani , singura conditie -doreste s-ai las totul . eu cum pot afla date despre credite sau depozite in situatia data ? multumiri anticipate .

Verificare cont bancar mostenitoare

Solicitati functionarei de la banca motivul pentru care refuza sa va puna la dispozitie extrasul de cont al fratelui decedat, pe care-l mosteniti.


Functionara bancii trebuie sa va motiveze refuzul: poate fi vorba de o neconcordanta in acte, de o cerinta a instantei de judecata, la cererea altor mostenitori etc.


Daca nu reusiti sa rezolvati problema, reveniti va rog cu alte amanunte, precum banca la care aveti probleme si datele persoanei care detine contul la banca, pentru a va putea ajuta.


Nu ezitati sa ne contactati, vrem sa va ajutam sa rezolvati problema.

0 comentarii

Posteaza un comentariu