Pot rambursa creditul daca am poprire?

buna ziua! am un credit la BCR unde exista infiintata o poprire as dori sa rambursez integral creditul deoarece pe viitor nu voi mai putea plati in rate lunare conform graficului de rambursare, se poate face acest lucru?

Se poate face rambursare anticipata a creditului

Sigur ca se poate face rambursarea anticipata a creditului. In cazul in care e vorba de credit cu dobanda variabila, comisionul de rambursare este 0, iar daca este un credit cu dobanda fixa, comisionul este 1% din creditul rambursat anticipat, daca intre data rambursarii si data incetarii contractului e mai mult de un an sau 0,5% din creditul rambursat anticipat daca intre data rambursarii si data incetarii contractului nu e mai mult de 1 an.


Dar daca aveti poprire, s-ar putea sa aveti probleme cu rambursarea creditului, in functie de tipul datoriei pentru care s-a instituit poprirea.


Va rog sa reveniti daca aveti probeme.


Cu stima,


Vasile Coman


 

1 comentarii

Levente
09-03-2021

Buna ziua!
In acealas situatie sunt ca si situatia de mai sus..credit la bcr,proprire pe cont de la ex.judec..as vrea sa rambursez creditul prin refinantare de la alta banca...care s.a si aprobat,dar nu stiu cum se procedeaza la rambursare,cu acel cont proprit

Posteaza un comentariu