Poate fi blocat un card strain la un ATM din Romania?

Buna seara...am o datorie la o banca din Romania si cred ca mi-a fost dat dosarul unor recuperator de creante. Intrebarea mea este: Daca merg in Romania cu un card strain si incerc sa scot bani de la un ATM, exista posibilitatea de a-mi fi oprit cardul sau de a-mi fi blocat contul strain in urma folosirii in Romania?

 

Poate fi blocat un card strain la un ATM din Romania?

Stimate domn,


Nu exista riscul sa fie blocat cardul strain daca-l folositi in Romania, atat timp cat respectivul card este activ, chiar daca sunteti executat silit in Romania.


Doar teoretic, daca ar exista un nivel de tehnologizare mult mai avansat si un sistem automat si coordonat la nivelul UE in privinta executarilor silite, ar putea exista riscul la care va ganditi dumneavoastra. Deocamdata, chiar si executarea silita pe hartie la nivel pan-european este greu de implementat.


Va rog sa reveniti la mine daca intampinati vreo problema cu utilizarea cardului.


Vasile Coman


jurnalist


Ghiseulbancar.ro


vasile.coman@ghiseulbancar.ro


0723292899

1 comentarii

Dinga Chirila Daniel
20-10-2020

Buna ziua!am o problema,am fost cateva luni in Belgia la munca si am facut acolo un card bancar ing...am venit in Romania si dintro greseala am blocat cardul bagand de mai multe ori pinul gresit. Intrebarea mea este cum fac sa scot banii de pe el?mai merge aici in Romania?cum procedez?

Posteaza un comentariu