Cum pot afla Soldul contului la Banca Transilvania?

Cum aflu soldul contului la Banca Transilvania, sa vad cati bani mai am pe card?

Cum aflam soldul contului la BT

Soldul unui cont reprezintă suma disponibilă pe cont care poate fi utilizată, cu alte cuvinte, sunt banii pe care îi ai în cont și pe care îi poți utiliza după cum dorești, conform informtiilor publicate de Banca Transilvania.


Cum știu câți bani am în cont?
Pentru acest lucru ai la dispoziție mai multe opțiuni: 😃


❶⠀BT Pay: deschide aplicația, iar în dreptul cardului dorit apasă pe butonul Afișează soldul. Vei vedea instant câți bani ai în contul la care este atașat acel card.


❷⠀BT Visual Help: sună la numărul 0264 308 000 de pe numărul de telefon pe care l-ai declarat băncii și apoi accesează link-ul primit prin SMS pentru a intra în aplicație. În secțiunea "Conturi și tranzacții" din meniul principal poți vizualiza soldul conturilor.


❸⠀Livia de la BT (pentru persoane fizice) te ajută cu soldul conturilor telefonic sau pe Facebook și Skype. Telefonic, poți obține aceste informații sunând la 0264 308 028, tasta 0. Sau Raul de la BT (destinat persoanelor juridice) te ajută cu soldul conturilor pe Facebook, Skype sau WhatsApp.


❹⠀BT24 Mobile Banking: deschide aplicația, loghează-te cu amprenta sau cu parola ta și vei avea soldul cardurilor tale afișat în meniul „Finanțe” âž­ „Conturi curente, de economii și de card”.


❺⠀BT24 Internet Banking: deschide aplicația, loghează-te cu datele tale și accesează meniul Conturile mele âž­ opțiunea Vizualizare rapidă;


❻⠀Neo App: deschide aplicația, loghează-te cu amprenta sau cu parola ta și vei avea soldul conturilor tale afișat în meniul „Home” âž­ „Conturile mele”. Sau prin Neo Web: deschide aplicația, loghează-te cu datele tale, iar în secțiunea „Conturi” vei vizualiza soldul conturilor curente.


❼⠀SMS Alert: care te notifică prin SMS pe telefon de fiecare dată când încasezi sume sau când faci o tranzacție cu cardul și afli câți bani mai ai în cont.


❽⠀Printr-un extras de cont obținut online sau la orice sucursală BT în baza actului tău de identitate.


❾⠀Sau mergi la cel mai apropiat bancomat BT și afli soldul cardurilor tale la care ai atașat card prin intermediul acestuia.


Sursa: intreb.bancatransilvania.ro
 

 

0 comentarii

Posteaza un comentariu