certificat actionar (privatizare 1996

Buna ziua!
Familia mea detine 3 certificate de actionar la SC SICOMED obtinute in 1996. Am aflat ca aceasta societate a fost cumparata de catre societatea ZENTIVA din Olanda. In tot acest timp nu am fost contactati in niciun fel si nici n-am primit dividende. Va rog sa-mi raspundeti daca e posibil ca acele drepturi ce ni s-ar cuveni sa fi fost depuse la o banca, tinand cont ca ZENTIVA e pe piata romaneasca si e tranzactionata la bursa. Va multumesc.

4 comentarii

Mihaela
06-07-2016

Buna ziua,
Soacra mea deține certificat de acționar la SC PECO Arad obținute in anul 1996. In tit acest timp nu a fost contactata si nici nu a primit dividende, va rog sa mi spune ti cum trebuie sa procedeze . Va mulțumesc .

Bunescu
07-07-2016

Buna ziua, Familia mea detine un numar de patru certificate de actionar la SC PECO Brasov si doua certificate de actionar la SC CONDMAG.Mentionez ca de pe urma actiunilor de la SC PECO Brasov,n-am beneficiat de dividende,iar de pe urma actiunilor de la SC CONDMAG,parintii mei au primit dividende circa 4-5 ani,dupa care acestea nu s-au mai acordat.Intrebarea este, cum trebuie sa procedez in continuare.Va multumesc anticipat.

Paraschiva
21-07-2016

Daca eu in 1996 nu an beneficiat de aceste actiuni,cum pot revendica acest drept?

Perju Nicoleta Gabriela
10-08-2017

Din Anul 1996 nu stiu unde imi este cuponul de actionar as dori sa ma interesez unde este subscris multumesc

Posteaza un comentariu