BANCI

Pot obtine imprumut pentru nevoi personale de la o banca din Romania daca lucrez in Italia?

Buna ziua,

Am deschis o firma pe cont propriu in Italia din 2012, ma ocup cu tamplarii termopan si as dori sa fac un imprumut la o banca din Romania pentru nevoi personale de 10.000 euro.

Ce documente imi trebuie si daca se poate?

va multumesc

 

Cum obtin extras de cont al fratelui decedat?

Buna ziua.

In primul rand va multumesc pt amabilitatea de care dati dovada prin sfatul pe care mi l-ati dat pe 4 aprilie si de aceea revin cu detalii:

banca care refuza sa-mi ofere situatia financiara a fratelui decedat este BCR si RAIFFEISEN BANK, iar numele fratelui decedat este MOSCALU VIOREL nascut pe 09.09.1952, decedat pe 11.09.2012, Craiova.

Refuzul bancilor consta in faptul ca desi am dezbatut succesiunea cu cumnata mea (noi doua fiind singurele mostenitoare), in masa succesorala cumnata nu a declarat…

refuz verificare cont al fratelui decedat

buna ziua. am dezbatut succesiunea fratelui dar depozitul bancar de care am aflat dupa nu a fost trecut in masa succesorala .am mers la banca cu CF DE DECES si HOTARAREA JUD care atesta calitatea de mostenitoare si am primit refuz cateagoric din partea unei functionare. noi santem 2 mostenitoare dar partea cealalta nu-mi pune la dispozitie informatii cu privire la bani , singura conditie -doreste s-ai las totul . eu cum pot afla date despre credite sau depozite in…