Cum poti plati cu cardul in rate, cu 0% dobanda!

Mai mult sau mai putin, cumparaturile sunt o placere pentru fiecare dintre noi. Doamnele stiu cel mai bine de ce. Fericirea cumparaturilor este umbrita de multe ori doar de limita lunara pe care o impune cardul de credit. Apoi iti aduci aminte si de dobanda pe care trebuie sa o platesti si incep sa apara dureri de cap.

Card de credit cu 0% dobanda

Cum e sa cumperi pe credit cu 0% dobanda si in plus sa mai primesti si bonus pentru cumparaturile facute? Poti sa vezi cum e.

Potrivit Europe Credite Bank, utilizatorii cardurilor CardAvantaj MasterCard Standard / Gold si Visa Classic/Gold, beneficiaza de conditii speciale de creditare.

Poti sa cumperi din magazinele partenere cu banca Credit Europe Bank si beneficiezi de posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda, daca optezi pentru maxim 12 rate.

Poti plati si intr-un numar extins de rate: 18, 24, 30 sau 36 rate doar in locatiile comerciantilor parteneri selectati, insa acesta optiune implica un comision de 0,78% pe luna x numarul de rate aferent (18, 24, 30 sau 36).

Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice / electrocasnice / IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarket, benzinarii, etc.

Bonus pentru cumparaturi !

Un alt avantaj al acestui card este ca primesti un bonus la fiecare cumparare. 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii efectuate in Romania si in strainatate, atat in reteaua de magazine partenere cat si in afara acesteia care au afisata sigla MasterCard si Visa se va regasi pe cardul tau in contul de bonus. Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o tranzactie in orice magazin partener Credit Europe Bank.

In plus, primesti bonus chiar si pentru tranzactiile efectuate din contul de bonus. Bonusul nu poate fi retras in numerar de la bancomat si nici nu poate fi utilizat pentru a achita creditul utilizat. Valoarea acestuia este evidentiata in fiecare extras de cont emis lunar.

Perioada de creditare pentru CardAvantaj de la Credit Europe Bank este nelimitata, cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.

Doi intr-unul !

Acest card este si de credit si de debit. Asta inseama ca, pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, posesorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

Potrivit informatiilor postate pe site-ul bancii, cardul mai ofera si alte avantaje: posesorii de card aflati in strainatate beneficiaza de asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani., posibilitatea de a solicita carduri suplimentare, posibilitatea de a schimba codul PIN de la bancomatele Credit Europe Bank. Suma minima de plata se poate comunica lunar si prin SMS.


Dezavantajul acestui card de credit apare in cazul in care doresti un numar extins de rate: 18, 24, 30 sau 36 rate. Chiar daca cumperi doar in locatiile comerciantilor parteneri Credit Europe Bank, platesti un comision de 0,78% pe luna x numarul de rate aferent (18, 24, 30 sau 36), adica intre 14,04% si 28,08 %.

Un alt dezavantaj pe care il are cardul consta in faptul ca perioada de gratie este doar de pana la 45 de zile, fata de alte carduri care ofera si perioade de gratie de 50-51 de zile. In aceasta perioada nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate).

0 comentarii

Posteaza un comentariu