BANCI

BCR lanseaza cardul de debit destinat IMM-urilor

Mai multe rate pentru cumparaturile prin CardFinans Avantaj

Administratorii de fonduri de pensii private se lasa asteptati

Cum ne platim facturile fara stres

Plata facturilor, fie ca sunt catre furnizorii de utilitati sau catre cei de servicii de telefonie implica mari batai de cap. E nevoie de multa rabdare pentru ca, nu stiu cum se intampla, dar in ziua in care platesti o factura, multi alti concetateni s-au gandi si ei la acelasi lucru. Evident, nu oamenii sunt vinovati pentru ca doresc sa-si achite facturile, ci spatiile minuscule, improprii pentru astfel de operatiuni (Oare la ce s-au gandit cei care le-au construit?) ghiseele putine, functionarii putin amabili. Plata facturilor, fie ca sunt catre furnizorii de utilitati sau catre cei de servicii de telefonie implica mari batai de cap.

Generali a platit cu 30% mai multe daune

KFS poate prelua TBI Leasing

Consiliul Concurentei a emis o decizie de neobiectiune in cazul operatiunii de concentrare economica realizata de catre Kardan NV prin preluarea controlui unic asupra companiei Kardan Financial Services BV si indirect asupra TBI Leasing S.A., TBI Credit S.A. si TBI Insurance Agent de Asigurare S.R.L, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Si Asirom are probleme financiare

Compania de asigurare Asirom a fost plasata sub procedura de redresare financiara de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), printr-o decizie luata in urma cu doua saptamani, dar tinuta secreta intre timp, scrie Ziarul Financiar.

Editura Readers Digest a fost vanduta

Un grup de investitori condus de Ripplewood Holdings LLC a anuntat astazi ca a incheiat o intelegere definitiva de fuzionare in vederea achizitionarii corporatiei Reader's Digest Association, Inc. (NYSE: RDA), lider mondial in domeniul publicatiilor si vanzarilor directe, intr-o tranzactie cu o valoare totala de 2,4 miliarde de dolari, se arata intr-un comunicat de presa al Reader’s Digest.

Bancpost „si-a regandit” creditul de nevoi cu garantie

Bancpost a modificat conditiile de acordare a creditului de nevoi cu garantie, operand schimbari asupra dobanzilor, comisioanelor si valorii maxime a creditului. Valoarea minima a creditului a ramas la plafonul a 10.000 EUR, in timp ce valoarea maxima a crescut de la 75.000 EUR sau echivalentul la 100.000 EUR sau echivalent. Banca a scazut dobanda pentru imprumuturile in EUR de la la 9,4% la 8,9% in timp ce dobanda la creditele in RON a crescut cu un punct procentual: de la 10,9% la 11,9%. Banca nu mai percepe in prezent comision de acordare, existand un singur comision de administrare de 0,25%, platit lunar si aplicat la soldul creditului.

Cetelem si Flamingo lanseaza un card de credit