ASIGURARI

Cum sa ne asiguram si sa facem o investitie profitabila in acelasi timp

Am ajuns la Generali Asigurari pentru a afla mai multe detalii despre noul produs lansat de aceasta Companie in luna septembrie - Generali Investment Unit Solutions (Genius), o asigurare de viata cu componenta investitionala (unit-linked). Prin aceasta polita, compania plaseaza sumele primite de la clienti in trei fonduri de investitii: Confident, Armonie si Activ. Castigul obtinut de client in urma investitiei variaza in functie de gradul de risc si de profitabilitatea dorita.Desi i s-a parut foarte suspect ca o persoana tanara doreste sa incheie o polita de viata, consiliera a acceptat totusi sa imi ofere cateva detalii despre produsul Generali Investment Unit Solutions.

ING Bank lanseazã ING Asigurare Locuinþã ºi ING Casco

ING Bank Romania si-a completat oferta de servicii pentru persoane fizice cu doua produse de asigurare - ING Asigurare Locuinta si ING Casco. Produsele sunt rezultatul colaborarii dintre ING Bank si Generali Asigurari si vor fi vandute, in cele peste 100 de ING Office-uri din toata tara, prin intermediul Amsterdam Broker, se arata intr-un comunicat de presa al celor doua companii.

La ING Bank putem face acum si asigurari de locuinta si Casco

Clientii ING Bank au de acum inainte acces nu doar la produsele clasice ale bancii, ci si la doua tipuri de asigurari, cea de locuinta si asigurarea Casco, ca urmare a parteneriatului incheiat intre ING Bank si Generali Asigurari. ING Bank are o oferta destinata persoanelor fizice in care sunt incluse: cont curent si linie de credit atasata acestuia, credite pentru achizitia locuintelor si a terenurilor, credite pentru nevoi personale cu garantie materiala, carduri, si mai nou, produse de asigurare a locuintelor si a autovehiculelor, in timp ce Generali Asigurari este cunoscut pe plan european in special ca asigurator de viata.

Cu o asigurare medicala esti tratat regeste la un spital privat

Stiati ca va puteti face o asigurare de sanatate care va permite sa beneficiati gratuit de consultatii, analize sau ingrijiri medicale la un spital privat? Cred ca fiecare dintre noi avem angoasa spitalelor de stat, atunci cand boala nu ne iarta. Acum insa ne putem trata regeste. In schimbul sumei de minim 30 de euro pe luna, beneficiati gratis de consultantii, spitalizare, interventii chirurgicale, ecografii, teste de laborator, control anual preventiv sau transport medical de urgenta. Toate aceste servicii fiind la standarde de calitate ridicata, intrucat sunt oferite de un spital privat, Euroclinic. Este vorba de planurile de asigurari de sanatate denumite Medisystem, oferite de Interamerican.

Si firmele de asigurari vor putea administra fonduri de pensii

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pregateste un proiect de modificare a legii 32/2000, care sa le permita societatilor de asigurare sa administreze fonduri de pensii iar brokerilor sa vanda aceste produse, a declarat Angela Toncescu, presedintele institutiei.

Ink Broker ataca piata asigurarilor de locuinte

Ink Broker, societate de consultanta si brokeraj in asigurari, membra a grupului Romstal, lanseaza impreuna cu Speed Promotion campania de promovare a doua noi sedii in Bucuresti, in Drumul Taberei si in Pipera, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Fara castig garantat la fondurile de pensii facultative

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) va interzice fondurilor de pensii facultative sa foloseasca sintagme de genul „rezultat garantat“, „castig garantat“ sau a oricaror alte formulari care pot crea aparenta de garantare a unui castig, se arata intr-o norma a comisiei.

CSA a amendat cinci directori de firme de asigurari

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a amendat cu salariul pe o luna cinci directori ai unor companii de asigurari pentru ca unii agenti si brokeri cu care lucreaza vindeau polite RCA in strada, scrie Ziarul Financiar.

Alte 12 agentii BT Asigurari

Consiliul de administratie al societatii de asigurari a grupului Banca Transilvania, BT Asigurari, a decis deschiderea a altor 12 noi agentii si modificarea sediului a inca doua agentii.

Nu mai trebuie sa mergem la politie pentru accidentele auto usoare

Guvernul a hotarat ieri intrarea in vigoare a Codului Rutier incepand cu data de 1 decembrie 2006. O importanta modificare adusa noului Cod este cea care prevede introducerea procedurii constatarii amiabile a accidentelor de circulatie soldate doar cu pagube materiale si rezolvate cu polita RCA. Astfel, daca unul dintre soferii implicati in accident isi recunoaste vina, ei pot sa-si intocmeasca documentele de plata a daunelor direct la firmele de asigurari, fara a mai trece pe la politie. In acest sens, se va completa un formular de constatare amiabila a accidentului.